Várkonyi Andrea nem akart több esküvőt, mégis menyasszony lett
2021-03-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Mi mindenre képes a szerelem, ha egy olyan határozott elképzelésekkel és tervekkel rendelkező nő, mint Várkonyi Andrea (46) is képes magát meggondolni a házasság kérdésében? A tévés korábban határozottan kijelentette, hogy nem szeretne többé megházasodni, ám úgy tűnik, meggondolta magát, hiszen ismét menyasszony. Vajon miért döntött így?

Egy üzletember nemrégiben egy csodás gyémántgyűrűvel megkérte Andrea kezét, aki boldogan mondott igent. Bár azt egyelőre nem tudni, mikorra tervezi a pár az esküvőt. Azt sem, hogy szűk körű, romantikus szertartáson, vagy egy hetedhét országra szóló lakodalmon terveznek örök hűséget fogadni egymásnak. Annyi viszont biztos, hogy néhány éve még maga Várkonyi Andrea is elképzelhetetlennek tartotta, hogy újra oltár elé álljon. Bochkor Gáborhoz (56) sem ment hozzá, pedig 12 évig alkottak egy párt, kapcsolatukból gyermekük is született, Nóri (13). Egy 2018-as tévéműsorban faggatták arról, miért nem ment hozzá a párjához.

– Korábban már voltam férjnél, kész, pipa – mondta akkor szűkszavúan Várkonyi.

Nem titok, Andrea korábban férjnél volt, 2000-ben kötötte össze életét Szilvay Attilával, akivel együtt jártak az orvosi egyetemre. Miután Szegedről Budapestre költöztek, lassan elhidegültek egymástól, s 2006-ban beadták a válópert. A procedúra hosszúra nyúlt, a feleket megviselte az ezzel járó lelki megterhelés. Talán ezért is döntött úgy Andrea, hogy soha többé nem szeretné kitenni magát ilyen megpróbáltatásoknak. Későbbi kapcsolataiban is próbálta megőrizni önállóságát, s függetlenségét. Joshi Bharatnak (65) arról is mesélt műsorában, hogy Bochkorral mindvégig külön kasszán voltak, mivel így tartották felelősségteljesnek.

A házasság gondolata sokáig nem foglalkoztatta Andreát, ahogyan az sem, hogy párt találjon. Lányával tökéletesen kiépítették saját kis életüket. Ám tavaly, amikor megismerte üzletember vőlegényét, minden megváltozott. Talán csak véletlen, de amikor a tévés tavaly augusztusban egy esküvőn járt, ő kapta el a menyasszonyi csokrot. A babona szerint ez pedig azt jelenti, hogy ő lesz a következő, aki férjhez megy. Nos, alig telt el azóta pár hónap, máris menyasszonyként tündököl. Boldogságát le sem tagadhatná, s hamarosan egybe is kelhetnek.

 

A Blikk kereste Andreát, de nem sikerült őt elérniük. Pedig sokan kíváncsiak rá, hogyan lehet az, hogy bár korábban szilárd meggyőződéssel állította, nem megy többet férjhez, most mégis esküvőt tervez...

– Ahogy változik az ember élethelyzete és az őt körülvevő személyek, teljesen normális, ha az idő múlásával is másként gondol korábbi célokat, elhatározásokat. Ez a fejlődés jele, hiszen semmi nincs kőbe vésve, természetes, ha más életszakaszokban máshogy látunk bizonyos kérdéseket – mondta dr. Baksa Balázs életmód- és üzleti tanácsadó. – Szerelmesként átértékelődik sok minden, hiszen boldoggá akarjuk tenni magunkat és a párunkat is. Pozitívan látjuk a dolgokat, és átértékeljük az eddigi helyzetünket. Jellemzően kudarcok, például egy válás után szokták azt mondani, hogy ez nem megy, nem akarnak többé, ám a mély érzelmek hatására szebb jövőkép alakul ki. Egy idő után nem a múlt csalódásain rágódik az ember, hanem egy szebb és boldogabb jövő felé tekint, ennek része a vélemény megváltozása is.

Forrás: Blikk