Dér Heniéknél kész van már a gyerekszoba
2021-03-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Dér Heni (34) élete nem is lehetne boldogabb, ugyanis két hónap múlva megszületik első gyermeke, Bendegúz. Az énekesnő és férje, Bakos Gergő már a babaszobával is elkészült, s a legnagyobb harmóniában várják a pici érkezését.

– Szeretném, ha a várandósságom utolsó két hónapja már teljes nyugalomban telne, ugyanis most már nemcsak magamért, hanem a kisfiamért is felelős vagyok – mondta a Blikknek Heni.

Az énekesnő tavaly októberben már gömbölyödő pocakkal tudatta a nagyvilággal, hogy várandós, nem sokkal később pedig szűk körben tartott esküvőn mondta ki a boldogító igent kedvesének. Sajnos a ceremónián Heni szülei nem lehettek jelen, ugyanis megfertőződtek a koronavírussal, ám az interneten keresztül követhették a szertartást. Bár a pár életében minden a legjobban alakult, őket sem kímélte a járvány. Heni a második trimeszterben kapta el a vírust, amely megviselte lelkileg, főként kisfia miatt.

– Amennyit tudtunk, itthon voltunk, ennek ellenére elkaptuk. Drukkoltam, hogy minél hamarabb túl legyek ezen – mondta Heni a Családvarázs című műsorban, ahol arról is meséltek, később mindenképp szeretnének templomi esküvőt, ahol már kisgyermekük viszi a gyűrűt az oltárhoz.

Heni büszke a pocakjára, gyakran oszt meg róla képet a közösségi oldalán, ám abból sem csinál titkot, hogy aggódnak a baba egészségéért. Gondosan járnak a vizsgálatokra, nemrég elővigyázatosságból őssejtet is vetettek, amely később egy esetleges betegség során segítséget jelenthet a gyermeküknek.

– Az eljárás pluszbiztonságot ad, hiszen Bendegúz egészsége mindennél fontosabb – fogalmazott Heni, aki már nagyon várja, hogy néhány hét múlva magához ölelje a kisfiát.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dér Heni (@heni_der_official) által megosztott bejegyzés


Otthonukban már szinte minden készen áll Beni érkezésére, már kész a babaszoba, mosva és vasalva várják ruhái a kisfiút.

 - Gergő gyönyörűen összerakta az ágyat, amelynek még pelenkázórésze is van – büszkélkedett Dér Heni. – Most már tényleg szinte minden készen áll.

Az énekesnő évek óta sportol, várandóssága előtt hetente legalább ötször edzett, ám nagy pocakkal ez már nem egyszerű.

„Azon gondolkodtam, hogy még körülbelül egy hónapig tudnék mozgolódni aktívan, utána már csak nagyon fontos dolgoknál indulnék útnak, mert bármikor beköszönhet a gyerkőc. Erre pont most jött a szigorítás, amikor minden bezár. Marad a kerti munka, főzés, kerítésfestés” – írta közösségi oldalán Dér Heni.

Forrás: Blikk