Varga Miklós Joe nem vár, máris eljegyezte a barátnőjét
2023-10-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Mint megírtuk, Varga Miklós Joe és a párja, Csenge a Nyerő páros harmadik kiesői. Most az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárja elárulta, már el is jegyezte a kedvesét, bár hivatalosan még nem vált el a feleségétől.

„Tavaly jegyeztem el Csengét, de még nem váltam el, így az esküvőnket jövőre tervezzük. Én Csenge mellett értem be, a feleségeimhez nem voltam hűséges, de véget ért a csibész életem. Mert ez valami más, komolyabb, és nem csak azért, mert érettebb vagyok. És fontos, hogy ne azt mondjam, az élettársam, hanem hogy a feleségem. Annak súlya, tartalma van”

– vallotta be Joe.

Hrovatin Csenge pedig arról beszélt, hogy kapott egy jól működő mozaikcsaládot, s különösen jó kapcsolatot ápol Joe 8 éves kisfiával.

„Én kaptam egy működő mozaikcsaládot Mikivel, aminek én is a része lettem. Nem zavar, ha felhívja a volt feleségeit, mert jóban vannak, számíthatnak egymásra, és ez így van rendjén. Hogy mennyire elfogadtak és szeretnek engem, arra egy példa, hogy Alexander a születésnapomra egy rajzot adott, amire azt írta: te vagy a második keresztanyukám”

– mesélte a Nyerő páros sztárja, aki hozzátette: egyelőre gyereket nem terveznek, ráadásul Joe kisfiától annyi szeretet kap, amennyi egy életre is elég.