Krausz Gábor népszerűsége a csúcson van
2023-10-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Az elmúlt hónapok történései után jó érzékkel szerződtette a TV2 Krausz Gábort a Dancing with the Stars műsorába. A sztárséf, aki egy ideje az egyedülálló apák táborát erősíti, rengeteg segítséget kap a rokonoktól, a népszerűsége pedig egyre csak nő.

„Megiszom egy pohár italt, aztán kialszom magamat. (...) Szellemileg és testileg is elfáradtam az utóbbi időben, le is ment rólam jó pár kiló. Bár még van hova fejlődnöm, főleg erőnlétben”

– nyilatkozta az első adás után Krausz Gábor, akin – a magazin szerint – nemcsak a továbbjutás miatti megkönnyebbülés, de a fáradtság is látszott. Ugyanis semmit nem aludt az utolsó napokban, táncpartnere, Mikes Anna tartotta benne a lelket.

A kislányával, Hannarózával kapcsolatban is megosztott néhány különleges gondolatot:

A próbák és a munka után szaladtam hozzá, de sokat köszönhetek a családnak, a rokonoknak, ők nagyon sokat segítettek a kislányom körül.

„Igen, én a győztese vagyok ennek a műsornak... És hogy nyertem-e bármit is? Barátságot mindenképpen, és egy sport iránti szenvedélyt, amiről nem gondoltam, hogy az életem része lesz, mert nagyon távol áll tőlem”

– mondta Krausz Gábor Mikes Annáról és az új szenvedélyéről, megjegyezte, hogy kezdetben heti 3-4 táncpróbájuk volt, aztán napi kettő, a vége felé pedig már 8-9 órát is gyakorolt egy-egy nap.

„Diszkóba jártam, csak nem táncoltam. Néztem, ahogy mások teszik. Nagyon visszahúzódó vagyok, nem szeretek szerepelni. Szégyenlős vagyok, főleg emberek előtt, főleg élő adásban, viszont ott a másik oldal, hogy amit elvállalok, azt százszázalékosan meg akarom csinálni.”

Az emberfeletti energiát igénylő táncpróbákat a feléje áradó szeretet is segíti.

„Kedvesek az emberek, bárkivel találkozom, mondják, hogy nekem szurkolnak. Ha útközben felismernek, néha az autóból is átkiáltanak, hogy hajrá!"

Krausz Gábor – felelősségteljes apaként – mindenből a legjobbat szeretné megadni a kiscsoportos Hannarózának. Ehhez az újrakezdéshez jól jött a TV2-s megkeresés.

Gábor pénzben nem mérhető nyereménye, hogy tovább erősödik a népszerűsége. Elég csak megtekinteni a táncról a közösségi oldalakra feltett videó alatti posztokat, amelyek közül mind biztató, s egy sem sértő vagy gúnyolódó.