Válik a felesége a nemi erőszakért elítélt Danny Mastersontól
2023-09-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Danny Masterson és szintén színész felesége, Bijou Phillips 12 évig voltak házasok és egy közös gyerekük is van. A nő végig kitartott szexuális zaklatással elítélt férje mellett a bíróságon, azonban 2 héttel azután, hogy ítéletet hozott a bíróság beadta a válókeresetet.

Mint, ahogy arról a Blikk korábban beszámolt, az "Azok a ‘70-es években" című sorozat színészét eredetileg három nő vádolta szexuális erőszakkal. Állításuk szerint 2001 és 2003 között, amikor a sztár épp karrierje csúcsán járt, szexuálisan zaklatta őket hollywoodi otthonában. A nők azt vallották a bíróság előtt, hogy az amerikai színész drogot adott nekik, majd megerőszakolta őket. A tárgyalások végén, szeptember 7-én végül a bíróság bűnösnek ítélte Mastersont, aki 30 év börtönbüntetést kapott.

Sokáig Masterson oldalán állt két világsztár is, Mila Kunis és Ashton Kutcher, akik a bíróságnak küldött levelükben próbáltak azzal védeni a vádlottat, hogy elmondták ők hogyan ismerték meg a több évtizedes barátságuk ideje alatt. Végül az ítélet kihirdetése után nyilvánosan kérték bocsánatot azért, mert megpróbálták védeni Mastersont és ezzel esetleg megbánthattak másokat.

Nemcsak a színészek, de felesége is végig kiállt Masterson mellett a bírósági tárgyalások idején. A szeptember 7-i ítélethirdetés előtt Phillips "életmentő partnerként" jellemezte férjét, valamint azt írta a bíróságnak küldött levélben, hogy megszakad a szíve, hogy nem lehet velük otthon a férfi.

Ennek ellenére, két héttel az ítélethirdetést követően Phillips úgy döntött, hogy 12 év után benyújtja a válókeresetet, amit hétfőn már meg is tett. A válási papírokban "kibékíthetetlen ellentétre" hivatkoztak, írja a BCC. A párnak egy gyermeke született a házasságból, Peter Lauzon, Philips ügyvédje kiemelte, hogy a nő elsősorban most is a gyerek érdekeit tartja szem előtt.