Bársony Farkas és Zimány Linda: lehet ebből szerelem?
2023-09-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Mi lehet köztük? Az elmúlt hetekben sokaknak feltűnt, hogy több közös programon is feltűnt együtt Zimány Linda és Bálint Antónia exe, Bársony Farkas. Vajon lehet köztük több, mint barátság?

Mint megírtuk, az üzletember és Antónia a nyáron szakítottak, információink szerint nem sokkal azután, hogy számukra véget ért a Nyerő páros forgatása, amelynek adásai hamarosan adásba kerülnek az RTL-en. Antónia és Farkas három év után vetettek véget a kapcsolatuknak, bár úgy tudjuk, már régóta feszültségek voltak közöttük.

– Már húsvétkor is volt közöttük egy mosolyszünet, ám végül a műsorban átélt események után döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják – tudtuk meg egy ismerősüktől, aki arra figyelt fel, milyen jól mutat együtt a férfi és Zimány Linda, aki Bársony Farkas jótékonysági projektjében is részt vesz.

Azaz kettejüket egy ideje munkakapcsolat is összeköti, és amikor az ezzel kapcsolatos eseményeken vesznek részt, látványosan jól érzik magukat egymás társaságában.

– A környezetükben időnként szóba kerül, hogy akár több is lehetne köztük barátságnál. Ám Farkas épp nemrégiben zárt le egy többéves kapcsolatot, így nem csoda, ha nem veri nagy dobra, ha ismerkedik – fogalmazott az informátor.

Ha a közös munka, az együtt töltött idő esetleg lángra lobbantana valamit, az nem is lenne meglepő, hiszen Bársony Farkas sármos, jó vágású, kellemes modorú úriember, aki információink szerint a hölgyek körében is nagy népszerűségnek örvend. Az Amerikai Kereskedelmi Kamara volt elnökét 2017-ben a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével is kitüntették, pénzügyi jogászként szép karriert fut, ráadásul a mai napig odafigyel a külsejére, s rendszeresen sportol is.

Kétségtelenül jó parti, akárcsak Zimány Linda, aki – amellett, hogy a szépségével elkápráztatja a férfiakat – jogot végzett, csakúgy, mint Farkas. A szerelmi életében azonban nincs szerencséje, eddig hiába kereste a boldogságot.

– Harminc fölött már nem keresek kalandokat, inkább lelki társra vágyom, mint alkalmi kapcsolatra. Ilyenkor végiggondolom a jövőmet, hogy mit akarok magamtól, az élettől, és arra jutok, hogy egy bizalmas társat keresek, akivel együtt fejlődöm. Nem akarok a társam anyukája vagy bébiszittere lenni, hanem a párja – mondta a hot! magazinnak Linda, aki lapunknak arról beszélt, hogy Farkassal munkakapcsolat fűzi össze.

– Szerződéses viszonyban vagyunk, egy komoly jótékonysági projektben vagyunk benne. Már egy hónapja dolgozunk ezen, így valóban sokszor láthatnak minket együtt. Nekem is van magánéletem... Az, hogy nem beszélek róla, nem jelenti, hogy nincsen, plusz Bársonynak is van... Abszolút csak munkakapcsolat van közöttünk – mondta Linda.

Informátorunk szerint Farkas Linda ruhakollekciójának bemutatóján is feltűnt, és kellemesen elbeszélgettek, a férfi pedig nemrégiben arról posztolt fotókat a közösségi oldalán, hogy együtt teniszeztek.

– Bár ügyeltek a formaságokra, a testbeszédükön látszott, hogy nagyon szimpatizálnak egymással, hamar megtalálták a közös hangot – mondta az ismerős.

Bársony Farkas leszögezte, kettejüket csak a munka köti össze.

– Kizárólag munkakapcsolat van köztünk, illetve jó baráti viszony, ami kémia szükséges a munkakapcsolathoz. Ám a munkán, rendezvényeken kívül nem töltjük együtt a szabadidőnket. Linda a jótékonysági projektem egyik területének, az egészséges életmódnak lett a nagykövete. Minden területnek vannak nagykövetei, Linda mellett például Csisztu Zsuzsa, Tápai Szabina és Barabás Éva. Velük együtt veszünk részt olyan rendezvényeken, ahol a cégem tag. Legutóbb a turai kastélyban voltunk munkaügyben, arról pedig nem tehetünk, hogy mindketten szeretünk teniszezni – fogalmazott mosolyogva az üzletember.