Puskás-Dallos Peti rajong a kisfiáért
2023-09-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Puskás Peti két hete élvezheti az apaságot, hiszen szeptember 7-én hozta világra kisfiát a felesége. Az előadó most megható posztot tett közzé a szülőségről.

Szeptember 7-én született meg Puskás-Dallos Petiék első közös gyermeke, Ábel. Az énekesek akkor egy megható poszttal tudatták a nagyvilággal, hogy elérkezett a pillanat, amikor végre a kezükben tarthatják a várva várt kisbabájukat. A házaspár azóta is a felhők felett jár három méterrel, Peti pedig most először mesélt arról, milyen érzés két hete édesapának lenni.

A legcsodásabb dolog apukának lenni. 2 hete amióta megszületett Ábel csak nézegetem, ölelgetem, babusgatom a kisbabámat, és próbálok gondoskodni anyukájáról is, akit jobban szeretek, mint valaha… Furcsa lesz pár nap múlva visszaállni az egész napos munkákba, de szerencsésnek érzem magam, hogy ennyit itthon tölthettem Veletek így a legelején, hogy együtt rázódjunk bele a szülőségbe

- írta ki az Instagram-oldalára az érzelmes sorokat, majd így folytatta:

"Friss apukaként csak annyit tanácsolhatok a leendő apukáknak (és eskü nem akarom osztani sokat az észt): ha bent tudtok lenni minél többet vagy még akár aludni is az első napokban a családotokkal, hagyjátok a @@@@@ba azt az idióta tejfakasztó bulit. Mégis csak 9 hónap után megszült egy gyereket a szerelmetek, ha lehetőségetek van rá, legyetek ott velük már a közös élet rajtjánál is, megérdemlik, hogy ez ne a lerészegedésről meg a másnapról szóljon" - osztott meg friss fotót a kis Ábellel.