Vajna Timi fél a gyermekvállalástól
2021-05-31  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Palácsik Lilla szerint nővére, Vajna Tímea gyerekkora óta az anyaságra készül, mégsem szült gyereket egyik szerelmének sem.

Húgának tavaly született meg a kisfia, azonban Vajna Timi még vár a gyermekvállalással. Bár Andy halála után a két testvér eltávolodott egymástól – mivel Timi teljesen elzárkózott mindenki elől –, a kis Noah születésé újra összehozta őket.

"Amikor Timi megtudta, hogy kisbabánk lesz, egyre sűrűbben beszéltünk. Újra elkezdett érdeklődni, keresni. Nagyon aggódott és mindig kérdezte, hogy hogy fejlődik a baba és hogyan viselem a terhességet. A szülésre haza is utazott, itt akart lenni mellettem" – nyilatkozta Lilla a Story Magazinnak, majd hozzátette: Noah érkezése óta szinte kicserélték nővérét, sőt, azóta újra a régi közöttük minden, Lilla pedig fel is kérte Timit, hogy legyen kisfia keresztanyja. Ám akkor lenne a legboldogabb, ha hamarosan az anyaságot is megtapasztalná.

 

„A nővérem kicsi kora óta készül az anyaságra. Majdnem tizenkét év van közöttünk, úgyhogy nem is a húgaként, hanem szinte a lányaként vigyázott rám. Rettentően akart engem, szinte terrorizálta a szülőket, hogy kistestvért szeretne” – magyarázta Palácsik Lilla, aki azt is hozzátette: Andy Vajna özvegye már a házassága alatt is nagyon szeretett volna babát, de sok volt a rizikó Andy betegsége miatt.

„Keresték a megoldást, aztán késő lett, jött a tragédia. Most viszont Zoli mellett mi sem értjük, mire vár” – nyilatkozta. Mint ismert, két hónapja újra egymásra talált Timi és két évvel fiatalabb üzletember párja, Zoltán. Bár úgy tudni, a szerelmesek kapcsolata elég viharos, ennek ellenére a románcnak az egész család örül, Lilla reménykedik benne, hogy nemsokára együtt babázhat nővérével.

Forrás: Blikk