Mészáros Lőrinc kétlaki életre készül
2021-05-31  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Elképesztő átalakuláson esett át Mészáros Lőrinc. A nagyvállalkozó azóta fogy látványosan, hogy Várkonyi Andreával házasodni készül.

 

A milliárdos most az NSO-nak adott nagyinterjút a Puskás akadémiáról, de egy kérdésre válaszolva azt is elárulta, hogy részben elköltözik Felcsútról: egészen pontosan kétlaki életre készül fel, családi okokból. Várkonyi Andreával egy budai villába költöznek.

„Nem fogalmaznék úgy, hogy elköltözöm, egyszerűen csak családi, praktikus okok miatt kétlaki életet alakítunk ki. Felcsúton nőttem fel, nem tudnék innen elszakadni, nagyon ragaszkodom ehhez a régióhoz érzelmileg, munkahelyi és családi okokból is. Azonban a mindennapok és a munkánk szükségessé tette egy budapesti bázis kialakítását is. Vagyis Felcsúton is sokat leszek továbbra is, nemcsak amikor meccs van. De akkor, ha csak tehetem, mindenképpen” – mondta a lapnak Mészáros Lőrinc.

A lap fotókat is közölt a közelgő esküvője előtt álló üzletemberről, s a képeken látszik, hogy az egykor mackós testalkatú milliárdos bizony kitesz magáért, szinte rá sem ismerni. A fogyása szemmel látható az alábbi képen is:

Forrás: Blikk