Kanye West újra szerelmes?
2021-05-31  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

A híresztelések szerint a csábító szupermodellel, Irina Shaykkal vigasztalódik Kanye West, miután tönkrement a Kim Kardashiannel köttetett házassága.

 

Az orosz szupermodell korábban a hollywoodi színész, Bradley Cooper kedvese volt, akitől egy kislánya, Lea is született. Bár elsőre bizarrnak tűnhet, hogy éppen West oldalán találta meg a boldogságot, nem most ismerkedtek meg, évekkel ezelőtt együtt is dolgoztak. A modell a rapper egyik, 2010-ben kiadott videoklipjében is feltűnt.

Úgy tűnik azonban, West állítólagos új kapcsolata cseppet sem zavarja Kardashiant, szerinte ugyanis csupán pletykáról lehet szó.

"Kim egyáltalán nem veszi be ezt. Szerinte csak azért hozták hírbe Kanye-t és Irinát, hogy elterelődjön a figyelem arról, hogy a napokban, május 24-én ünnepelték volna hetedik házassági évfordulójukat. Nem zavarják a pletykák, de ha igaz is volna, nem dühítené, ha Irina lenne Kanye új párja" - mondta Kim egyik közeli ismerőse a The Sun című brit napilapnak.

Az amerikai rapper és a realitysorozat-sztárból lett üzletasszony 2014-ben köttetett házassága a koronavírus miatt elrendelt karantén alatt romlott meg. Míg Kanye indult – és elbukott – az amerikai elnökválasztáson, Kim egyedül maradt a gyerekekkel, és nem viselte jól, amikor a rapper a kampány során elárulta, el akarták vetetni kislányukat, Northot, és hogy évek óta játszik a válás gondolatával. Kim Kardashian idén februárban nyújtotta be a válókeresetet.

Forrás: Blikk