Utoljára babázik Szabó Győző felesége
2019-11-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat A hét hónapos Gáspár és a harmadikos Misi mellett nem sok szabadideje van Rezes Juditnak, aki a napokban tért vissza a színházba.

Szabo Gyozo

Rezes Judit nagyobbik fia, Misi már harmadik osztályba jár, Gáspár pedig hét hónapos, igazán erős és ügyes baba édesanyja bevallása szerint. Bár Judit a lehető legtöbb időt szeretne vele tölteni, a napokban visszatért a Katona József Színházba is.

"Nem lesz ez a szereplés megterhelő, mert havonta csak kétszer játsszuk, visszatérésnek pont jó, és jólesik nagyon a munka" - kezdte a Bestnek a színésznő, aki éjjelente többször is felkel a picihez, ami bevallja, eléggé fárasztó számára.

"Több gyereket nem tervezünk, most van utoljára kisbabám. Szomorúság és boldogság ez egyszerre... Ezeket a pillanatokat utoljára élem át. Túl vagyok már azon a koron, hogy bevállaljak egy harmadikat, inkább a meglévő kettőnek szeretném megadni a kellő gondoskodást és időt."

Szabo Gyozo

Kétgyermekes anyaként azonban még mindig van mit tanulnia Juditnak.

"Úgy akarom egyensúlyba hozni a dolgokat, hogy én tudjam irányítani az életemet. A színészet és az anyaság kiszolgáltatottságot jelent, sokszor nem én döntök a dolgokban, nehéz kompromisszumok születnek. Tanulgatom a nemet mondást."

Forrás: Blikk