Selena Gomez készen áll az új szerelemre
2019-11-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem Az elmúlt napokban mindenki Selena Gomezzel foglalkozik, ami köszönhető annak, hogy hosszú idő után két új dallal is meglepte rajongóit. Azok pedig nem is akármiről, szerelmi életéről szólnak. Nem is kell ennél több a rajongóknak, hiszen hónapok óta mindenki azt találgatta, hogyan érinti Selenát Justin Bieber házassága. Hát most végre kiderült. Sehogy. Selena állítása szerint már rég továbblépett, minden korábbi sérelem ellenére.

Selena Gomez

A találgatásokon túl, most egy interjút is adott, ahol bővebben mesélt szerelmi életéről. Elárulta, hogy több mint 2 éve szingli, és most már tényleg kíváncsi arra, mit tartogat számára a szerelem a jövőben.

″Azt akarom, hogy valódi legyen, ne legyen zűrös és ne hiányozzon belőle a megfelelő kommunikáció. Ahogy öregszel, végül megtalálod azokat az embereket, akikkel tényleg egy hullámhosszon vagy, akiket tényleg neked szánt az ég.″- mondta az énekesnő

Selena azt is elárulta, hogy az első évben nagyon vágyott valakire, akit szerethet. Később viszont stresszesnek érezte a randizást. Viszont most sokkal lazább és készen áll újra randizni.

Ezek után pedig kilépett az ajtón, és mindenkinek leesett az álla! Így távozott a stúdióból az interjú után. Ebben a szettben valószínűleg már most sokak fejét elcsavarta!

Selena Gomez

Forrás: Blikk