Újabb részletek derültek ki Várkonyi Andrea álomesküvőjéről
2021-10-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Az Alcsúti Arborétum lett Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvőjének helyszíne. A hely ideális egy romantikus esküvő megtartására, de emellett itt könnyen távol lehetett tartani a kíváncsi tekinteteteket is. És mivel pontosan egy éve ugyanitt tartották ifjabb Mészáros Lőrinc esküvőjét is, a család már rendelkezett tapasztalatokkal arról, hogyan lehet itt lebonyolítani egy zártkörű menyegzőt. Hogy az előkészületekről és az esküvőről semmi ne szivárogjon ki, mindenkivel titoktartási kötelezvényt írattak alá, és telefont, fényképezőgépet sem vihetett be magával senki az arborétum területére.Hogy minden előkészülettel időre készen legyenek, már két héttel az esküvő előtt lezárták az arborétumot, ahol egy titkos bejárat is készült, hogy teljes inkognitóban érkezhessenek a VIP vendégek. Eközben vagy 30 virágkötő szorgoskodott azon, hogy a lagzit még varázslatosabbá tegyék. A díszítéshez kamionokban szállították Hollandiából a mesés virágokat. Az eredmény egy hollywoodi álomdíszlet lett: egy rózsákból álló virágkapun keresztül, virágsziromszőnyegen sétált a pár az oltár elé. Egy Facebook bejegyzés szerint csak a csodálatosra sikeredett dekoráció ára sok-sok tízmillió forintot tehetett ki. Andiék egy logót is terveztek, amely a belépő szalagokon és a menükártyán is díszelgett. Csupán csak az okozott némi meglepetést, hogy míg másnál a menyasszony neve, illetve monogramja szokott első helyen szerepelni, itt most a vőlegényé volt az elsőbbség.

Várkonyi Andrea egy pezsgőszínű, Merő Péter által tervezett kreációt viselt, amire az összes gyöngyöt kézzel varrták fel. A tervező szerint is egy nagyon munkaigényes kreációról van szó, amelyet egy hónapon át készítettek. Merő elmondta, a menyasszonyi ruhával kapcsolatban konkrét elképzelései voltak: nem szeretett volna ujjatlan darabot, emellett azt is meghatározta, milyen mélységű legyen a dekoltázsa. A hozzá illő lábbeli is meseszép volt: egy 1400 eurós Jimmy Choo cipellő. A menyasszony nem viselt fátylat vagy hajékszert, mindössze egy elegáns gyöngysor ragyogott a nyakában. A hatalmas változáson átment vőlegény, Mészáros Lőrinc pedig tengerészkék öltönyt viselt a nagy napon. De az esküvő többi része is ugyanolyan meseszerű volt. A sztárfellépő feltehetően Rod Stewart volt, majd éjfél után még percekig tartó, színpompás tűzijáték is köszöntötte az ifjú párt. Vagyis összességében egy világsztár megirigyelhette volna Mészárosék esküvőjét, amely után állítólag Dubaiba repültek nászútra.

Késő este a Blikk környéken lévő tudósítója hirtelen óriási ovációra és tapsra figyelt fel. „Atyaúristen, atyaúristen, ez Rod Stewart!” – hallatszott, majd felcsendült legendás dala, a Sailing. Ezután pedig több angol nyelvű felkonferálás és Rod Stewart-dal következett. Hogy valószínűleg valóban a világsztár lehetett a sztárvendég, megerősíti, hogy felesége több budapesti képet is posztolt aznap a közösségi oldalán, és többek közt egy az Arborétumhoz igen hasonló helyszínen is fotózkodott. A zenészt egyébként bárki elhívhatja az esküvőjére, születésnapjára fellépni - ha ki tudja fizetni a minikoncert árát, ami egymillió dollárnál kezdődik. De a lagzi napján Magyarországon járt a világhírű zongoraművész, Richard Clayderman is, és sokak szerint ő is emelte az esküvő fényét a zongorajátékával.

Forrás: Blikk