Új tavaszi trend - a sokoldalú ingdzseki
2021-03-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Rúzs

Tavaly volt időnk beletanulni, hogy is kell mesterien viselni a kényelmes darabokat otthon, ami pedig jócskán bele is rázott minket mostanra abba, hogy ezeket hogy viseljük az utcán.

Azóta a trendekben is új irányok, transzformációk születtek. Új értelmezést kapott a pizsama és a melegítő nadrág, vagy például megismerhettük ezt az új szuper hibridet: az ingdzsekit.

Szuper házasságot kötött a gombos ing és a dzseki, és ebből született gardróbunk eme könnyed, sokoldalú alapdarabja. Az ingdzseki sokszínűségével otthoni és utcai gardrób trükkökre is hivatott. Bármikor, bárhová és bármivel felveheted.

Ha a közelgő Zoom megbeszélésre már nincs kedved kibújni a pizsamából, felkaphatod a laza ingdzsekid, és máris összeszedett az outfited.

Télen szuper réteg volt a kabát alatt, ebben az átmeneti időszakban pedig végre főszerepet kaphat. Az alábbi cikkben bemutatjuk a legmenőbb öt stílusú ingdzsekit, amikben addig pompázhatsz, amíg beköszönt a tavasz melegebbik oldala.

Hosszított

Gigi Hadid is jól tudja miben kell leugrani egy kávéért. A hosszított fazon pedig extra komfortot ad.

 

Bőr

A bőr, vagy bőr hatású darabok dögösebb hatást fognak kiváltani, pasztell árnyalatokban pedig elegánsabbnak fognak hatni.

 

Kockás

Ezzel kezdődött minden, a kockás ingdzsekik megjelenése keltette fel a figyelmünket. Mostanra a legkülönfélébb árnyalatokban pompázik.

 

Rojtos

Ha kell egy kis plusz csavar a klasszikus megjelenésen túl.Színes

Ha tavasz, akkor bátran elő az igazán élénk árnyalatokkal.

Forrás: Glamour