Tóth Vera elárulta, hogyan képzeli el az esküvőjét
2022-01-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Vőlegénye karácsonykor kérte meg a kezét, de már javában az esküvőt tervezi Tóth Vera énekes, aki úgy gondolja, ezen a napon egy hamisítatlan magyaros lakodalmat tartanak majd.

Az énekes és párja, Pauli Zoli ugyan még nem tűzték ki az esemény pontos dátumát, de elképzeléseik azért már vannak – jelentette ki a Borsnak az énekesnő. Aki meghívást kap, igazi hedonista bulira számíthat – fogalmazott a Borsnak Tóth Vera.

„Biztosan több énekes is fellép a lagziban, emellett dj is gondoskodik majd a jó hangulatról” – árulta el, valamint mulatós dalok is bekerülnek a repertoárba, hiszen Vera imádja ezeket a nótákat. Gasztroélvezetekből sem lesz hiány, hiszen párja – aki a villányi borvidéken, Palkonyán üzemeltet fogadót és lakáséttermet – személye ezt garantálja. Ami biztos, hogy többek között asztalra kerül a Gyémánt Borválogatás, ami Vera nevét viseli.

A nevezetes esemény egy ponton egy hatalmas baráti partiba csap át, ahol – mint viccesen fogalmazott – a menyasszony biztos nem marad józan árulta el a Megasztár egykori győztese, milyen hangulatban képzeli el élete egyik fontos fordulópontját.

A lagzi előtt Vera még szeretné kiélvezni a „menyasszonyság időszakát”, ami számára egy olyan életszakasz, amikor a párok egy szinttel feljebb lépnek a kapcsolatukban, ám mégis szabadok – tette hozzá az énekes, akinek a kezét ugyan most karácsonykor kérte meg a vőlegénye, ám már 2018 karácsonya óta élnek kapcsolatban.

Forrás: Blikk