Kulcsár Edináék házassága még mindig válságban van
2022-01-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Kulcsár Edina és férje, Csuti a mai napig dolgoznak házasságuk megmentésén.

 

Az egész országot sokkolta a hír, amikor a sztárpár a Nyerő Páros elején kitálalt, így az ország megtudhatta, hogy incs minden rendben a kapcsolatukkal. Azért vállalták be a műsort is, hogy mindent megtegyenek a családjukért, megoldják a problémákat.

Csuti posztjából most kiderült, még mindig küzdenek a házasságuk megmentéséért. Edina és Csuti szerelme 2016 óta tart, s két gyermekük is született, Medox és Nina.

Nem adják fel, mindent megtesznek egymásért azért, hogy megmentsék a kapcsolatukat, amiről Csuti írt bővebben közösségi oldalán.

„Mikbe vagyok mostanság! ??️Nem is tudom, hol kezdjem… Edina oldalán már sok mindent olvashattatok, nagyjából azt is tudjátok, hogy nem vagyunk jól, de ez az oldalunkról is tökéletesen látszik. A bennem vívódó harcokról, érzésekről nem szeretnék és nem is tudok beszélni. Szeretném mindenben támogatni a feleségem, védeni és segíteni őt, amiben csak lehet, hogy túl legyen ezen a nehéz időszakon, próbálunk többet befelé jelen lenni, de úgy éreztem, tartozom nektek annyival, hogy valamit én is mondok az éppen aktuális helyzetről! Rengeteget tanulok belőle, felismerek és a személyiségem is pozitív irányba változik, bár soha nem akartam ennyire kemény iskolába járni. ? Nem tudom, mennyi van még hátra a suliból, mindenesetre igyekszem jelesre vizsgázni, nem akarok megbukni, mert szeretem a tanárom.?❤️” – írta.

Kulcsár Edina ennél sokkal sejtelmesebbet posztolt, amiből csak az derült ki, hogy az elmúlt év nagyon nehéz volt számára, sok sírással, de nagyon várja a reményekkel teli jövőt.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Szabó-Kulcsár Edina ??❤️ (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés


Forrás: Blikk