Berki Krisztián válságba került házasságáról vallott
2022-01-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Berki Krisztián minden hazai celebnél mélyebb betekintést enged magánéletébe. A közelmúltban például azzal sikerült sokkolnia a közvéleményt, hogy felesége, Mazsi szülését élőben közvetítették az interneten keresztül, illetve pár héttel ezelőtt arról is beszámolt, hogy több éves kihagyás után újra pszichológushoz jár.

Mint kiderült, utóbbira válságba jutott házassága miatt is szükség volt, az elmúlt hónapokban ugyanis olyan távol kerültek Mazsival egymástól, hogy amikor a TV2 riportere telefonon keresztül fel tette neki azt a kérdést, hogy érzi magát mostanában, a következőt válaszolta: "Nagyon sz*rul...majdnem elváltam!".

Bár Krisztián a meglepően őszinte kijelentésével kapcsolatban nem árult el további részleteket, annyit elmondott, hogy bizony rendkívül nehéz időszakon vannak túl és ugyan mostanra újra remekül érzik magukat egymás oldalán, ehhez az kellett, hogy szakemberrel beszéljék meg problémáikat.

"Egy szülési depresszióba kerültünk szerintem mindketten. Pszichológus segítségét kértük... Szerintem nagyon sokszor az emberek egóból működnek és azt gondolják, hogy nekik igazuk van. Akár az egyik akár a másik fél. Én azt gondolom, hogy először saját magunkban kell keresni a hibát. Utána esetleg a partnerünk figyelmét felhívni az esetleges hibáira. Nagyon sokan félnek pszichológustól vagy életvezetőtől tanácsot kérni, pedig nagyon fontos az, hogy nem feltétlenül terápiára kell elmenni, hanem mondjuk tanácsadásra. Nálunk egyébként csak ez segített. Azt gondolom, hogy mind a ketten hajlandóak voltunk arra, hogy tegyünk a közös kapcsolatunkért, a házasságunk megmentéséért és ma már azt gondolom, kellett ez a mélység ahhoz, hogy ma ilyen boldogságban élhessünk és sokkal stabilabbnak érzem most már a kapcsolatot" - mondta Berki.

Forrás: Blikk