Tóth Gabiék mindent elárultak kislányuk születéséről
2019-12-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Megszületett Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya! A pici makkegészséges, csöndes, nyugodt baba.


Az énekesnő és férje kimondhatatlan boldogságot éltek át, amikor megtudták, hogy gyerekük születik. Azonban Gabi korábbi betegségei némi félelemre is adtak okot, de szerencsére, minden a legnagyobb rendben ment mind a várandósság, mind pedig a szülés alatt. Így december 3-án 3150 grammal és 54 centiméterrel világra jött Krausz Hannaróza Mária. A kislány a Mária nevet egyébként Gabi édesanyja után kapta.

„A pillanatra vártunk, a semmi máshoz nem hasonlítható érzésre, hogy szülők lettünk! Tényleg káprázatos. A szülés előtti három hétben egyébként már a szoba sarkában várt az összecsomagolt bőröndöm, hogy ha indulni kel, minél gyorsabban bejussunk a Róbert kórházba. Aztán jött múlt hétfőn az a nagy hóesés. Az orvosom, akihez tíz éve járok, csodálatos ember, előre figyelmeztetett, ne lepődjünk meg, frontok idején gyakrabban szülnek a nők. December 3-án a mínuszokkal és a hóval a mi kislányunk is megérkezett. Most lettünk igazi család” – kezdte a szülés előtti időről mesélve Tóth Gabi a Story magazinnak.


Természetesen a nagy napon az egész család jelen volt és a műtő előtt izgultak. Ám mint kiderült nem volt semmi okuk rá. Korábbi műtétei miatt az énekesnőn császármetszést végeztek, de nagyon jól bírta, beszélgetett és zenét is hallgatott közben, mindeközben pedig szerelme is mindvégig mellette volt.

„Császárral szültünk, én ezelőtt egyetlen egyszer jártam műtőben. Pontosabban túlzás, hogy jártam, hiszen vittek, mert aludtam már. Most különleges élmény volt beöltöztetve állni és végignézni, ahogy a feleségem hasából kiemelik Hannarózát. Nagyon izgultam, mielőtt beléptem a műtőbe, de azzal szuggeráltam magam, hogy elvégre dolgom van: amiben csak tudok, segítenem kell a feleségemnek! Álltam a fejénél, ő semmit nem érzett, nem fájt semmije, műtét közben beszélgetett az orvossal, velem, majd betettem egy fülhallgatót a fülébe és zenét hallgatott. Minden flottul és gyorsan ment. Maga a műtét nem tartott tovább 20 percnél” – árulta el Krausz Gábor.

Miután az édesanya mellkasán a picivel kipihenték a megpróbáltatásaikat, a gyermekorvos elvégezte az első vizsgálatokat és megállapította, hogy ennél egészségesebb Hannaróza nem is lehetne, ezután pedig a boldog apuka is magához ölelhette kislányát egy kis időre. A két szülő egyenesen zokogott a boldogságtól.

„Tudtam, hogy a szülés egy életre szóló élmény lesz, de nem hittem volna, hogy majd ennyire boldoggá tesz. (…) Miután a férjemmel belenéztünk Hannaróza szemébe, minden megváltozott. Az ilyenre mondják: első látására szerelem!” – mondta az örömtől csillogó szemekkel Tóth Gabi, akitől ismét a párja vette át a szót.


„Nagyokat eszik, rögtön ráérzett az anyatej ízére. Stramm, erős, látszik, nem egy elveszett gyerek. Nem vagyunk aggódós szülők, ahogy a lányunk a világra jött azonnal bekapcsolt az anya- és az apa-gomb. Ösztönösen tudunk mindent: hogyan kell és hogyan nem szabad megfogni a lányunkat, és persze fürdetni, tisztába tenni is… Semmi mást nem teszünk, mint hallgatunk a szívünkre, ami azt súgja, jól csináljátok, jó szülők vagytok” – árulta el Krausz Gábor.

A Krausz–Tóth család immár az új jövevénnyel együtt készül arra, hogy minél hamarabb hazamehessenek. Előre gondolkodva, a kislány illatát egy babazoknin hazaküldték a büszke nagyszülőkkel, hogy a kutyáik is minél hamarabb megismerhessék és elfogadhassák majd.

Az újdonsült szülők ezzel a cuki képpel köszöntötték az újszülöttet az Instagramon:

„Szia, Hannaróza, #jólvagyunk #hármasban #kiscsalád #szerelem” – írta a képhez az énekesnő.


Forrás: Blikk