Solti Ádám és kedvese belevágnak a babaprojektbe
2019-12-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Solti Ádám és felesége Berni közt dúl a szerelem és a boldogság, már a megismerkedésük pillanatában tudták, hogy egyszer közös gyereket szeretnének, ám a baba azóta is csak várat magára.

Berni és Ádám már évek óta próbálkoznak, a gyönyörű feleségnek volt is egy méhen kívüli terhessége, de azóta nem tudott teherbe esni. A páros most érzi elérkezettnek az időt a változtatásra, így a mesterséges megtermékenyítés, a lombik mellett döntött.

„Rengeteg vizsgálaton estünk át, szerencsére kiderült, nincs szervi bajunk, egészségesek vagyunk, tulajdonképpen senki nem tudja, miért nem sikerült még teherbe esnem. Korábban attól féltem, hogy nem illünk össze életem szerelmével, mert a testünk, a szerveink egyszerűen nem passzolnak egymáshoz. Van ilyen, de a méhen kívüli terhesség bebizonyította, hogy nem ez van” – mesélte a Storynak Berni.


„Igazságtalannak éreztük az élettől, hogy mindez velünk esik meg. Olyan sok rémes sztorit lehet hallani, mi történik a gyerekekkel szerte a világban, nekünk pedig, akik sok szeretetet és biztonságos életet tudnánk adni egy babának, nem sikerül. Ugyanakkor hálát is érzünk, hogy a lombikprogramnak köszönhetően lehet babánk” – egészítette ki felesége mondandóját Ádám.

Forrás: Blikk