Kiderült, mit tervez Vilmos herceg és Katalin a tizedik házassági évfordulójukon
2019-12-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Vilmos herceg és felesége nemrégiben egy nagyszabású estélyen ünnepelték eljegyzésük kilencedik évfordulóját, ám úgy tudni, hogy hamarosan egy hatalmas dobással rukkolnak elő a szerelemesek – olvasható a HOT! magazinban.

A hercegné a minap egy csodálatos fekete csipkeruhában jelent meg a londoni Palladium Színházban, ugyanis Vilmossal ott ünnepelték eljegyzésük kilencedik évfordulóját.


Katalin és Vilmos azonban úgy tudni, hogy valami igazán különlegesen törik a fejüket, legalábbis ezt állítja a palota személyzetének egy tagja.

„Vilmos és Katalin egy évtizeddel azután mondták ki a boldogító igent, hogy először találkoztak az egyetemen. A közeljövőben valami igazán különlegessel akarnak előrukkolni.”

Elhatározták ugyanis, hogy megújítják a házassági esküjüket, ám ezúttal már György, Sarolta és Lajos jelenlétében. Az első esküjüket két milliárd ember szeme láttára kötötték meg, ám most egy ennél jóval bensőségesebb szertartásra vágynak.
 

A tizedik házassági évfordulójuk egyébként 2021 áprilisában lesz, ám a hírek szerint a titkos második frigyet előbb szeretnék megtartani. Ami érhető is annak fényében, hogy végre szeretnének megfeledkezni az utóbbi időszak negatív élményeiről, így Meghan hercegné sajtókonfliktusairól vagy éppen András herceg szexuális zaklatási botrányáról.

Forrás: Blikk