Mire készülj fel, ha egy fiatalabb férfival randizol?
2019-12-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Az életkor csak egy szám, különösen, ha szerelemről van szó. Ha úgy érzed, hogy megtaláltad azt az embert, akit a sors is Neked szánt, akkor néhány év korkülönbség senkit nem érdekel.

Egy konzervatívabb hozzáállású ember számára talán elképzelhetetlen, hogy egy nő fiatalabb férfival randevúzzon, mégis létezik ez a jelenség, és ezek a párkapcsolatok is ugyanolyan boldogságot hozhatnak, mint bármelyik másik.

Ha releváns a korkülönbség közted és a partnered között, akkor egy teljesen új élményre számíthatsz már az első randin is, különösen akkor, ha eddig csak hozzád hasonló korú férfiakkal találkoztál.

Olvass tovább, hogy megtudd, mire készülj!

1. A fiatalabb férfiak szórakoztatóak

Egy ilyen pasi társaságában Te is sokkal fiatalabbnak érzed majd magad már az első találkozás alkalmával is, amelyet az ő vibráló kisugárzása hoz elő belőled. Ők még nyitottak, pozitívan állnak mindenhez, és bevállalósak.

2. Egy fiatalabb férfi kevésbé tudja kifejezni az érzéseit

Egy 20-as éveiben járó ember még nem tartja olyan fontosnak a megfelelő minőségű és tartalmas kommunikációt egy párkapcsolatban, mint egy érettebb társa. Így számíthatsz rá, hogy több konfliktushelyzetbe is belesodródtok majd idővel egymás félreértése nyomán.

Ez is érdekelni fog! Idősebb nő és egy jóval fiatalabb férfi? 12 ok, amitől mégis működik

3. Egy fiatalabb férfinak kevesebb az élettapasztalata

Ez egyrészt előny, hiszen kevesebb a rossz élménye, a csalódása is, így kisebb lelki teherrel lép be egy új kapcsolatba. Másrészt viszont őket még nem, vagy kevésbé foglalkoztatja a jövő, szeretnek a mának élni, és nem gondolnak családalapításra vagy házasságra. Miközben egy érettebbnek nőnek már ketyeg a biológiai órája.

4. Egy fiatalabb férfi tisztel egy érett nőt

Nagyobb korkülönbség esetén generációs eltérések is megjelennek. Egy fiatalabb férfi általában tisztelettel fordul egy érett nő felé, az élettapasztalata, a megbízhatósága és elért sikerei miatt.

5. Egy fiatalabb férfi kisebbségi komplexusba kerülhet egy érett nő mellett

Egy érett nő már általában rendelkezik azzal a stabil egzisztenciális háttérrel, amellyel egy a karrierje elején járó férfi még nem. Ezek a kiegyenlítetlen erőviszonyok sajnos a kapcsolat előrehaladtával komoly hatalmi harcba fulladhatnak.