Tóth Gabi őszintén vallott az anyaságról
2020-03-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Tóth Gabi élete egyik legnehezebb koncertjét adta elő a vízilabda-Európa-bajnokságon, ahol nemcsak a rég nem látott közönséggel kellett megbarátkoznia, hanem a hangszálaival is, mivel azokat csak akkor használta, amikor a kislányának, Hannarózának énekelt a várandóssága alatt.

A jeles sporteseményen Gabi a Guns N' Roses Sweet Child O' Mine, Édes gyermekem című dalát adta elő, a magyar csapat pedig huszonegy év után újra bajnok lett. Feltehetően van összefüggés a zene és a teljesítmény között, azonban mindkettőhöz elengedhetetlen a tréning, ami Gabi életében csak akkor volt meg, amikor kislányát babusgatta – írja a Best magazin.

A gyönyörű énekesnő a bulvárlapnak elárulta, hogy csecsemőkorában Abbát és Michael Jacksont hallgattattak vele a szülei, és ő sem csinálja ezt másképp a kis Hannarózájával, akinek már a létező összes rocklegendát bemutatta, de azért szakít időt az öreg klasszikusokra, a magyar népdalokra is.

Amit a legjobban szeret, az Gryllus Vilmos Csíja, csíja, aludj, pulya című dala, ezt már a pocakomban is énekeltem neki – árulta el Gabi, akinek Az angol beteg című filmben felcsendülő Szerelem, szerelem című dal is sokat segített, mivel erre a dalra a picinye nyugodtan végigalussza az egész éjszakát.

 

 

Gabi egyébként úgy hiszi, jó úton jár, ahhoz jó szülő lehessen. Rosszabb pillanatai ugyan vannak, de olyankor elvonul és vesz néhány mély levegőt, hogy újult erővel vágjon neki a munkának.

„Bizonytalan voltam, vajon jól csinálom-e az anyaságot. Úgy érzem, folyamatosan egy faágon ülök, és nem tudom, ott maradok, vagy leesek” – vallotta be Gabi, aki azt is hozzátette, hogy a nehezebb pontokon a férje segíti át, aki megadja neki a szükséges időt.

Gabi még azt is elárulta, hogy sokat merít a saját életéből, amelyből már az iskolás korában megtanulta, hogy a család milyen fontos szerepet tölt be az ember életében. Az énekesnő biztos alapokat és tudást szeretne átadni a gyermekének, de szerinte azt, hogy milyen irányba fog indulni a kis Hannaróza, még nem tudja, és nem is szeretne találgatni, csak boldogságban és szeretetben szeretné felnevelni gyermekét.

Forrás: Blikk