Elhalasztják második lombikprogramjukat Solti Ádámék
2020-03-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

A koronavírus járvány miatt elhalasztják második lombikprogramjukat Solti Berniék (24). Solti Ádám (39) színművész és neje bár csalódottak, hogy idén már biztosan nem tarthatják karjukban a gyermeküket, tudják, hogy most a legjobb döntést hozták.

– Pataki Zita szólt, hogy a SOTE-klinikán is átszervezések vannak, valamint mi is látjuk-halljuk, hogy a vírus miatt milyen helyzet alakult ki. Hogy őszinte legyek, én sem ülnék szívesen órákig egy kórház várójában, így nem mondom, hogy könnyen, de meghoztuk a döntést – kezdte lapunknak Berni.

A házaspár hosszú ideje küzd azért, hogy gyermekük lehessen, s bár az orvosok nem találták meg az okát, hogy természetesen úton ez miért nem sikerül, Soltiék úgy döntöttek, szakemberhez fordulnak. Néhány hónapja már túl is vannak első lombikon, amely nem járt sikerrel. A színészt és feleségét is megviselte, hogy Berni nem esett teherbe, ám nem veszítették el a reményt, s újra próbálkoznak. Bár csalódottak, hogy tovább kell várniuk, nem törtek meg.

– Nem adjuk fel, lesz gyermekünk, csak nem most. Nagyon sokan írtak nekem, hogy mikor megyünk a kezelésekre, de szerintem most a legkevesebb, amit tehetünk, hogy nem terheljük az egészségügyi rendszert, és mi sem megyünk emberek közé, ha nem muszáj. Persze nekünk is nehéz, hiszen lélekben már nagyon készültünk, rettenetesen vágytunk rá, hogy tavasszal belevágjunk az újabb lombikba, számoltuk vissza a napokat, de még várnunk kell, hogy valóra válhasson az álmunk – mondta Solti Berni.

Forrás: Blikk