Tóth Gabi az anyaság fontos pillanatairól vallott
2021-06-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Tóth Gabi és Krausz Gábor közös gyermeke, Hannaróza egyre nagyobb, büszke édesanyja pedig szívesen oszt meg róla történeteket.

 

Az énekesnő a blogjában mesélt a fontos pillanatokról, amelyeket mostanában megélhetett kislányával. Tóth Gabi őszintén leírta: annak ellenére, hogy milyen elképzelései voltak korábban a gyereknevelésről, sok mindent teljesen máshogy csinál.

„Töredelmesen be kell vallanom, hogy Hanni bizony néha kap Túró Rudit. Igen, én, Tóth Gabriella, 32 éves anya, adok Túró Rudit a gyerekemnek. Szánom-bánom, de ez van...” – írta Gabi, aki magáról se gondolt volna, hogy a kislányát a száján puszilja meg. Korábban ő maga megbotránkozott ezen, sőt, azt is tudja, hogy talán ő is sokaknál kiveri a biztosítékot.

„Higgyétek el, most sem tartom természetesnek, és szinte biztos, hogy csak ebben az életszakaszában történik ez, de most határozottan megtörténik, mert nem tudom megállni” – valotta be az énekesnő. Hozzátette: a házuk egyik helysége se számít játékmentes zónának, sőt, olykor előfordul, hogy kicsúszik egy-egy csúnya szó a száján a kislány társaságában is.

Mindezek mellett beszámolt arról is, hogy Hannaróza végre kimondta az első szavait is.

"Az első és legfontosabb esemény, hogy kimondta a szót: anya. Nem pont így, de majdnem. Úgy hangzott: Ana és Nana. A legcsodálatosabb hang volt, amit valaha hallottam. A következő pillanatban a lányom határozottan elindult felém, a nyakamba borult és szorosan megölelt. Hihetetlen volt. Készült rá, megtervezte” – idézte fel a pillanatot a blogjában Gabi.

Forrás: Blikk