Somossy Barbara vágyik a szerelemre
2021-06-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Bár tagadhatatlanul az egyik legdekoratívabb képernyős, Somossy Barbara mégis a szinglik táborát erősíti.

A fiatal műsorvezető az idei nyárnak is egyedülállóként vág neki, de a Borsnak elárulta, vágyik a szerelemre, ám csak akkor akarja átadni magát az érzésnek, ha úgy érzi, tényleg megtalálta az igazi férfit.

Barbarát alig egy hét múlva, június 16-án ismét a tévéképernyőkön láthatjuk, visszatér ugyanis a Duna TV-re a közmédia naponta jelentkező magazinműsora, a Nyár 21, amelyet Rátonyi Kriszta, Fodor Imre, Somossy Barbara és Forró Bence vezetnek majd.

– Nem határoztam el, hogy a magánéletemet háttérbe szorítom, de így hozta ez az év is. Folyamatosan voltak feladataim, álltak előttem kihívások, majd pedig jött a pandémiás időszak, ami, lássuk be, nem kedvez az egyedülálló embereknek, de legalábbis nem tette egyszerűvé az ismerkedést. Különösen, mivel én egy „antikiber” ember vagyok, vagyis kizárt, hogy interneten ismerkedjek – mondta Barbara, aki számára édesapja és nagypapája tették magasra a mércét férfiak tekintetében, ők jelentik számára az etalont.

 

– Egy dolog biztos, nem kötök kompromisszumot a szerelemben! Van egy elvárásom az értékrenddel, a világlátással kapcsolatban, és amíg az ég nem küld egy megfelelő partnert, én várok türelmesen – folytatta a műsorvezető.

Mivel az édesapja sportember, szigorú elvek alapján éli az életét, amely világszemléletet ő is átvette. Mint mondja, szerinte sem könnyű megugrani az elvárásait, de biztos benne, hogy vannak emberek, akik képesek lesznek rá, amíg pedig nem érkezik meg a nagy Ő, nem búslakodik, hiszen az elmúlt hónapokban rájött, hogy egyedül is nagyon jól érzi magát.

Forrás: Blikk