Tóth Andi szerint félnek tőle a férfiak
2020-10-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Gyönyörű, szexi, fiatal, tehetséges és szingli. Sokan azt gondolnák, Tóth Andi (21) nem győzi levakarni magáról a férfiakat.A Sztárban Sztár műsorában hétről hétre mindenkit elkápráztató énekesnő azonban megdöbbentő dolgot árult el a Blikknek: nem mernek közeledni hozzá a férfiak.

– Többször fordult már elő velem, hogy olyan üzeneteket kaptam, amelyben egy srác azt írta, hogy itt és ott látott, de nem mert odajönni. Lehet, a kisugárzásom ijesztő, de az tény, hogy félnek tőlem a férfiak – árulta el Andi, aki nemrég szakított Szabó Ádám (28) énekessel, éppen ezért most nem is vágyik kapcsolatra.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy teljesen elzárkózik, igaz, azt sem tartja nagy bajnak, ha ezek a félénk pasik nem keresik.

– Azt gondolom, hogy egy igazi férfi a talpán, egy férfiállat, na, ő majd oda mer jönni. És ő jöhet is, persze csak akkor, ha normális és kedves – vallotta be Andi, aki azt is elárulta, milyen számára az igazi álompasi.

– Külsőre mindig is volt zsánerem. Brad Pittnek nem mondanék nemet, de alapvetően a sötét, félhosszú, túrható hajú pasik jönnek be, a kék szemekért odavagyok, és szeretem, ha egy pasinak van válla. Nekem nem kell kockás has, de azt szeretem, ha úgy fölém tud tornyosulni, hogy adjon biztonságérzetet. Amitől viszont kivagyok, ha egy pasinak vékonyabb a lába, mint az enyém – hüledezett az énekesnő, aki a két komoly, zenésszel való kapcsolata után még egy dolgot határozottan tud.

– Nem akarok zenész, művész férfit magam mellé. Nekem ők nagyon szabad szelleműek, én meg nagyon nem. Én azt az embert keresem, akivel családot alapíthatok. Az összes volt osztálytársamnak, otthoni barátomnak már gyerekei vannak, a nagymamám 17 évesen szült, anyukám 24 évesen adott életet a bátyámnak. Nem azt mondom, hogy rögtön akarok én is egy babát, de ha valaki nem hosszú távon gondolkodik, az nálam szóba sem jöhet – vallotta be Tóth Andi. Az énekesnő egyelőre élvezi a szingliséget, de azt is hozzátette, ha egyszer megtalálja a nagy őt, akkor szívesen adja át az irányítást. – Karakán csaj vagyok, de szívesen bíznám rá magam valakire, aki mellett el tudom engedni ezt a főnökösdit.

Andi a Blikknek azt is elárulta, mi az, amivel el lehet őt bűvölni az első randin. – Minden pasit arra kérek, hogy ne vigye a nőt moziba! Én a vacsorát is utálom, egy kacsacombbal a számban hogyan válaszoljak a kérdéseire? Az első randikra a séta, egy állatkert például tökéletes, ott lehet beszélgetni.

Forrás: Blikk