Ilyen az élete Novothny Somának és Rubint Rellának Bochumban
2020-10-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Egyre jobban beilleszkedik a német másodosztályú Bochum együttesébe Novothny Soma (26).A futballista harmadszor állt légiósnak, Olaszország (Napoli) és Dél-Korea (Puszan) után a kétszeres kupadöntős német klubból próbálja beverekedni magát a válogatottba. Mindennapjait megkönnyíti, hogy már csatlakozott hozzá menyasszonya, az influencer Rubint Rella (23) is, aki az Álarcos énekes produkcióban való szereplése után költözött ki a focistához.

Novothny múlt pénteken mutatkozott be új csapatában, csereként 8 percet kapott a 0-0-s hazai meccsen.

– Örülök, hogy nem egy agyonnyert mérkőzésen debütáltam, hanem kiélezett szituációban küldött pályára az edzőm, ez is mutatja, hogy bízik bennem. Sok pozitív visszajelzést kaptam a találkozó után. Az edzéseken megy a góllövés, remélem, hamarosan a Bundesliga II-ben is meglesz az első gólom – mondta a Vasárnapi Blikknek Novothny. – Remélem, be tudom majd verekedni magam a válogatottba is.

 

Novothny eleinte egy hotelben lakott, majd egy klubtársa korábbi lakásába költözhetett be szerelmével.

– Egy csapattársam ajánlotta, ő lakott itt korábban. Jó környéken van, a közelben található egy park, sok hangulatos étterem, a stadion is tizenöt perc alatt elérhető, s a kutyusunknak is van zöld terület rohangálni az udvaron – tette hozzá Novothny. – A koronavírusra való tekintettel jobb, hogy nem Dél-Koreában vagyunk, így könnyebben haza tudunk jutni. Rella készül a diplomamunkájára, sok az elfoglaltsága. Az Álarcos énekes is sok idejét elvette. Már a németet is elkezdtük tanulni, egy ismerősünk Skype-on keresztül segít ebben.Németországban nemzeti ital a sör. Bár Novothny nem kedveli az alkoholt, azért az Oktoberfestre még ő is ellátogatna.

– Ritkán iszom, főleg szezon közben, de ha megrendezik az Oktoberfestet, akkor oda biztosan elmegyünk – árulta el a focista. – A városban egyébként minden a bányászatról szól, a játékoskijáró is úgy van kialakítva, mintha egy föld alatti tárnában lennénk.

A csapat néha látogatást is tesz a bányában.

– Majd meglátjuk, megyek-e, mert nem szeretem a bezárt helyeket – tette hozzá Novothny.

Rubint Rella eddig Novothny mindegyik bajnokiján kint volt a stadionban. Az egészségügyi előírások miatt csak részlegesen van nyitva a létesítmény, a VIP-ben sincs „nagy buli”, a játékosok hozzátartozói hideg csomagot kapnak a meccsre.

Forrás: Blikk