Tobey Maguire 29 évvel fiatalabb nőbe szerelmes
2024-07-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Nagyon úgy néz ki, hogy a Pókember-filmek sztárja, Tobey Maguire újra szerelmes. A világsztár egy nála 29 évvel fiatalabb modellbe zúgott bele. Először mutatkoztak együtt a kamerák előtt.

Tobias Vincent Maguire, azaz Tobey hatalmas népszerűségre tett szert a legismertebb szerepének köszönhetően, hiszen Peter Parkert alakította a Pókember című filmben és a folytatásaiban. Bár sokan nem gondolnák róla, korábban kiderült, hogy a színész eredetileg séf akart lenni – a mai napig is a hobbija a sütés-főzés –, de a kérdést végül az édesanyja döntötte el. Felajánlott a kis Tobey-nak egy százdolláros bankjegyet, ha a gimnáziumban a főzőtanfolyam helyett a drámakört választja: Tobey elfogadta a pénzt, az édesanyja pedig ezt követően sokáig egyengette a karrierjét. A Pókember-filmek sztárja még a középiskolát sem fejezte be, hogy teljesen a színészi karrierjére fókuszálhasson, így csak később, már híres színészként tette le az érettségi vizsgákat.

Fiatal bombázó a szerelme

A sikeres színész magánéletéről a nagy hírneve ellenére nem sokat lehet tudni, így most többeket váratlanul érhetett a hír, miszerint ismét rátalált a szerelem, ráadásul nem is akárki személyében. A júniusban a 49. életévét töltő színész egy nála 29 évvel fiatalabb modellbe szeretett bele, akire most sokan irigykedhetnek. Lily Chee-vel együtt kapták lencsevégre csütörtökön, amikor Michael Rubin üzletember partiján vettek részt, ahol fehér volt a dresszkód.