Babát vár Zámbó Jimmy fia és a felesége
2024-07-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Zámbó Jimmy fia és a felesége örömmel jelentették be, hogy hamarosan új taggal bővül a családjuk, ugyanis érkezik az első közös gyermekük, vagyis a második Zámbó-unoka. Zámbó Szebasztián és Niki egy videóval tudatták, hogy kisbabát várnak, és nem is lehetnének boldogabbak. Kikerült az első pocakos fotó is.

Zámbó Jimmy középső gyermeke, Szebasztián és a felesége tavaly július 7-én kötötték össze hivatalosan is az életüket. A Király fiának az előző kapcsolatából már van egy gyereke, Noel, akit nem gyakran mutatnak meg a nyilvánosságnak, hiszen a fiú nem vágyott az apja nevével együtt járó népszerűségre, ezért is költözött ki Ausztriába, hogy új életet kezdjen a kedvesével.

Kettőjüknek az előző kapcsolataikból négy gyermekük született, azaz hatfős családot alkotnak, de nem tagadták, hogy gondolkoznak egy közös gyermeken is. Egy éve Niki nyilatkozott is a gyerekvállalásról...

„Tervezzük és várjuk! Régebben nem volt egyetértés ebben, hiszen Szebának már van egy fia, illetve nekem is van három gyermekem az előző házasságomból. Talán jó is, hogy nem korábban vágtunk bele, mostanra értünk meg rá mi is és a kapcsolatunk is, hogy biztosak legyünk benne” – jegyezte meg hónapokkal ezelőtt Niki, aki úgy fogalmazott, hogy a spiritualitás nagyon fontos számukra, így a hetes szám is különleges jelentőséggel bír, mivel 7-én házasodtak össze, hamarosan pedig összesen heten lesznek a szűk családban.

„Nem szándékosan terveztük így, de az esküvőnket 7. hónap 7-én tartottuk, ráadásul 2023-ban, aminek a számjegyeit összeadva szintén 7-est kapunk” – magyarázta Szebasztián neje.

Hamarosan bővül a család

A pár nem is lehetne boldogabb, ugyanis a közösségi oldalukon tudatták, hogy úton van Jimmy második unokája, vagyis az első közös gyermeküket várják.

Amikor két szív egy testben dobban meg!

– olvasható a meghitt videó mellett, amelyen babaruha, papa-mama zokni és egy ultrahangfotó is látható.

Niki és Szebasztián tegnap éppen az első házassági évfordulójukat ünnepelték, s a felvételen már jól kivehető, hogy Jimmy fiának a felesége a szíve alatt hordja a közös babájukat, ugyanis szépen elkezdett kerekedni a pocakja.