6 tipp, ha el szeretnéd csábítani álmaid nőjét vagy pasiját
2024-07-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi A flört szó maga szerelmi játékot, kacérkodást, könnyed udvarlást, futó szerelmi viszonyt, kalandot jelent. A flörtölésnek rendszerint semmilyen komoly következménye nincs, egyszerűen csak a pillanat játéka, felüdülés és felfrissülés. Sokan azt gondolják, hogy flörtölni bárki tud, s eszükbe sem jut az, hogy bizony vannak emberek, akiknek komoly problémát jelent. Némelyek nagyon profin tudnak flörtölni, de vannak, akik rettentő bénák ebben a műfajban. A flörtölésnek is vannak szabályai, amit érdemes betartani, ha a cél a siker!
Íme 6 alapszabály, amit mindenképp érdemes betartanod, ha el szeretnéd csábítani álmaid nőjét vagy pasiját.

1. Vedd fel vele a szemkontaktust

Ha valaki iránt tényleg érdeklődsz és el szeretnéd csábítani, neked is kezdeményezőnek kell lenned és fel kell venned vele a szemkontaktust. Ha nő vagy, ne várd azt, hogy mindig a férfi kezdeményezzen, mert ehhez szüksége van a te visszajelzésedre is. Nézz egyenesen a kiválasztottad szemébe, majd óvatosan kapd el a tekinteted néhány másodperc múlva. Próbálj meg nem zavarba jönni. Ha egy pasi már szemtelenül bámul, ez annak a jele, hogy az ujjaid köré csavartad és bejössz neki.

2. Mosolyogj

A legmeggyőzőbb ereje a mosolynak van! Egyértelmű jelzés arra, hogy szimpátiát, bizalmat érzel az illető felé, és nem bánnád, ha közelebb kerülnétek egymáshoz. Mosolyogj nyíltan, a jó kedélyű emberek roppant vonzóak. Légy felszabadult, mindenki nagyra értékeli, ha kimutatod, hogy jól érzed magad.

3. Légy önmagad

Ha már közelebb kerültök egymáshoz és beszélgetésbe is kezdtek, ne beszélj túl elvont dolgokról, hogy roppant műveltnek látszódj, pont az ellenkező hatást éred el vele! Felesleges előre gondolkodnod, inkább légy spontán. Abból csak jó sülhet ki, ha önmagadat adod. Vállald fel humorodat és merj viccelődni. Akkor fog beléd esni, ha megmutatod neki az igazi egyéniségedet.

4. Szólítsd többször a nevén

Ha személyesen szólítod meg, bizalmas légkört teremtesz magatok között. Attól, hogy beszélgetés közben többször is kimondod a nevét, érezni fogja, hogy figyelsz rá és rögtön egy kicsit közelebb is fog érezni magához.

5. Érj hozzá

A pasikban az érintés olyan ösztönöket indít be, ami után nagyon nehéz lesz elszakadnotok egymástól. Arra viszont figyelj, hogy ne túl sokszor érj hozzá, próbáld megtalálni azt a határt, amit úgy érzel, nem túl sok a pasinak. A túl sok érintés akár ellenszenvet is kiválthat egy férfiból. Az elején inkább legyél picit visszafogottabb.

6. Légy határozott

Ha alapból nem is vagy egy határozott személyiség, flörtölésnél el kell érned azt, hogy azzá válj. Merj bátor, magabiztos válaszokat adni. Nagyon lehangoló az, ha valaki zavarában hallgat. Te is dobj fel témát, mondd el, hogy mi érdekel, mi foglalkoztat. Az érdeklődő, nyílt, kommunikatív embereket mindenki szereti.


Ez is érdekelhet! - Ezért ne fuss senki után!