Tényleg utálsz randizni, vagy egyszerűen csak lusta vagy?
2019-08-29  /  Szerző:   /   Randi Vannak szerencsés emberek, akik könnyedén ismerkednek, legyen szó randiról, vagy akár csak egy új munkahelyen az ismeretlen kollégákról. Számukra ez a szórakozás egy módja. Ők azok, akik elsőként bemutatkoznak, bármikor beszélgetést kezdeményeznek, és bármilyen témához hozzá is tudnak szólni.

Másoknak mindez egy rémálom. Ők nem szívesen szólnak vadidegenekhez, kényelmetlenül érzik magukat egy ismeretlen társaságban, és legszívesebben messzire futnának.

És van egy harmadik csoport. Ők azok, akik lusták beletenni a szükséges energiát mások megismerésébe, egyszerűen nincs kedvük a szokásos, sokszor felesleges köröket megfutni, és kihagynánk a randizás teljes procedúráját, mert ők azonnal csak azzal a bizonyos egyetlen emberrel szeretnének szorosabb viszonyba kerülni.

Te melyik csapatot erősíted? Válaszold meg az alábbi 3 kérdést, és kiderül.

1. Mit érzel az első randevú előtt?

A legtöbb ember ideges, izgatott, és stresszes. Ez teljesen normális. Az embereknek általában nincs kedvük ahhoz, hogy szembe üljenek egy idegennel, sablonos kérdéseket tegyenek fel, és közben azt mutassák, hogy jól érzik magukat. Egy lusta ember számára az ilyen beszélgetések unalmasak, szárazak. Ők nem félnek komolyabb kérdéseket feltenni, de a másik ugratását is bevállalják.

Ez is érdekelni fog! 6 alapszabály, hogy mit NE tegyél az első randin

2. Türelmetlen vagy?

A türelem nagy erény, főleg egy párkapcsolatban. A legtöbb ember viszont nem akarja sokáig húzni az ismerkedést, mert nem szeretnek randizni. Ehelyett hamar egy olyan emberhez kötődve találják magukat, akit nem is ismernek igazán. Egy másik embert megismerni hosszú idő, sok türelem kell hozzá. Ezért, még ha utálsz is randizni, akkor is fontos, hogy végig menj a teljes folyamaton, mert csak így találhatsz rá arra a bizonyos nagy Ő-re.

Egy lusta ember nem csupán türelmetlen, de lényegében azonnali eredményt vár el, nulla energiaráfordítás mellett. Ha nem érzi azonnal a szikrát, akkor nem is fog tovább küzdeni, mert nem látja értelmét. Ha viszont nyeregben hiszi magát, akkor el is könyveli, hogy ő az igazi, és ezért nem kell több időt szánnia a további ismerkedésre.

3. Tényleg próbálkozol?

Napjainkban a legtöbben egyszerűen felregisztrálnak egy randi oldalra, és persze nyitottak próbálnak maradni, minden randi partnerük felé. Ezzel szemben a lusta emberek nem szoktak ilyen oldalakon keresgélni, és nem is igazán érdeklik őket más emberek. Magadra ismertél? Akkor hogyan várod el, hogy csak úgy az öledbe pottyanjon a nagy Ő? Tegyél egy próbát! Ki tudja, még az is kiderülhet, hogy valójában élvezed a randizást.

par