Tenki Réka az anyasággal kapcsolatos félelmeiről vallott
2019-12-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Tenki Rékának (33) és Csányi Sándornak (43) a közös lányuk után fiuk született. A szülők kedd este még Tenki legújabb filmje, a Seveled díszbemutatóján vettek részt, de nem sokkal a premier után a szülőszobára siettek. Csütörtök óta már a mozikban is látható az a romantikus vígjáték, amelyben a színésznő egy terhes kismamát alakít, és lám, milyen a sors, a premier után a való életben is megérkezett a gyermekáldás. A szerep kapcsán Réka az elmúlt hetekben több interjút is adott, így néhány részletet elárult mostani várandósságáról.A Spektrum Home-on futó NőComment! című műsorban például arról a félelméről beszélt, hogyan osztja majd meg a szeretetét két gyermeke között.

– Nem tudom, hogy kell két gyerekkel beosztani az időt, hogy lehet ezt kisakkozni. Bennem is felmerül a kérdés, hogy lehet két gyereket ugyanúgy szeretni, miközben persze, nyilván lehet – mondta, majd az is kiderült, nem ez az egyetlen kérdőjel benne. – Az a baj, hogy mivel tudod, mi lesz, ezáltal jobban félsz. Az első szülésnek úgy indultam neki, hogy én leszek az első nő, akinek nem fáj – árulta el nevetve, majd elmesélte, hogy első gyermekével 15 órán át vajúdott. Így könnyen lehet, hogy ezúttal sem tartott rövidebb ideig, amíg világra hozta második gyermekét.

Csányi Sándor és Tenki Réka 2012-ben házasodtak össze, két évvel később született meg Luca. Tenki korábban elmesélte, első terhessége után depressziós lett, olyan kérdések foglalkoztatták, mint például, hogy mi dolga a világban, nem dolgozó anyaként szükség van-e rá. Szerinte szülés után egy nőnek újra kell építenie a lelkét. Míg Lucát hordta a pocakjában, nem vállalt munkát, mostani babavárása viszont teljesen másként alakult.

– Most nehezen tudtam leállni. Az elsőnél egy évig koncertre, színházba jártam, aludtam, tornáztam, tényleg azt csináltam, amihez kedvem volt – nyilatkozta korábban Tenki Réka. – Most, mivel szerencsére semmi bajom nem volt végig, így amit tudtam, csináltam: forgattam, dolgoztam, de persze a jóleső határon belül, de valahogy nehezebb volt leállni, nehezebb volt lenyugodni.

 Tenki Réka elárulta, szeretne a fiára koncentrálni, így ahogy Lucánál, most is jó ideig otthon marad a gyermekével. Minimum egy évig nem tér vissza a színházba, maximum néhány napos munkákat vállal.

– Nem akarok olyan anyuka lenni, aki 15 évesen elengedi a lányát vagy a fiát bulizni vagy gimnáziumba, és az van, hogy nem nekem mondja el, ha valami problémája van, mert nem sikerült olyan kapcsolatot kiépíteni – magyarázta.

Forrás: Blikk