Vasvári Vivient testvére segítette át a váláson
2019-12-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

„Jó tudni, hogy nem vagyok egyedül” – Így segítette át a testvére Vasvári Vivit a váláson – Most ők maguk meséltek el mindent a gyerekkorukról.

 

Bár nem szokott szerepelni, most mégis vállalta a közös interjút húgával Vasvári Vivien testvére, Dani.

Irigylésre méltó kapcsolat van Vasvári Vivien és bátyja, Dani között. Az idősebbik testvér nem kifejezetten szeret szerepelni, most mégis vállalta a közös interjút három évvel fiatalabb húgával, akivel gyerekkorukról is őszintén meséltek. Dani rengeteg időt tölt Vivivel, eleinte azonban ez kényszer volt: kiskorukban csak akkor mehetett el a barátaival, ha a szőkeséget is magával vitte, ami akkoriban nem igazán tetszett neki.

„Aztán, ahogy nagyobb lett, megváltozott a helyzet. Beilleszkedett a társaságba, megszoktuk, hogy velünk van, és idővel egyre több haver hozta magával a tesóját. Kialakult egy egész klassz baráti társaság, akikkel mindig lehetett bringázni, jégkorizni, görkorizni, később motorozni is” – kezdte a nagytesó a Best magazinnak.

 

Ezek a többnyire fiús tevékenységek segítették Vivit abban, hogy ilyen határozott személyisége legyen felnőttként, s hogy ne féljen kiállni magáért, ne futamodjon meg pusztán a neme miatt.

„Hálás vagyok nekik azért, hogy így kialakulhatott egy fiús énem is” – ismerte el a kétgyermekes anyuka, aki szülei példáját követve igyekszik minél több közös programot szervezni maguknak. Így ahogy Vivi és Dani tették gyerekkorukban, egyidős lányaik, Lottika és Ariana is sok időt tölt együtt.

„Nagyon jó unokatesók, persze, azért össze tudnak kapni. Egy oviba, sőt egy csoportba járnak. Annyira szoros a kapcsolatuk, hogy szerintem olyanok lesznek, mint Vivi meg én: mindig számíthatnak majd egymásra” – mondta az apuka, aki végig kiállt testvére mellett a válás alatt. Dani ugyan először azt tanácsolta húgának, adjon még egy esélyt Fecsónak, de a második nagy veszekedés után megértette, miért szeretné külön utakon folytatni a húga.

 

„Nagyon sokat segített, hogy ő és a szüleim is támogattak a döntésemben. Jó tudni, hogy nem vagyok egyedül” – ismerte el Vivi, aki ugyan néha felkapja a vizet, de pár nap mosolyszünet után képes ugyanott folytatni a dolgokat a bátyjával, ahol abbahagyták. Sőt, kedvesüket is elsőként mutatják be a másiknak. Bár Dani már megnősült, korábban mindig megfogadta testvére tanácsait, mert egymás véleményének a kikérése nagyon fontos számukra.

„Ha majd jön valaki, először a bátyámnak fogom bemutatni” – zárta gondolatait Vivien.

Forrás: Blikk