Édes adventi várakozás
2019-12-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Ajánló

Az otthon melege egy érzés, egy hangulat, melyet az ünnepek még inkább előcsalogatnak. Az otthon az a hely, ahol egy nehéz nap után kiszakadva a napi rohanásból egy csésze gőzölgő, forró ital társaságában megpihenhetünk. Ahol a varázslat szárnyán elkészülhetnek az anyáról leányra szálló kipróbált süteményreceptek alapján a finomabbnál finomabb édességek, melyek illata átjárja szívünket, lelkünket, lakásunkat, s észrevétlenül szórja varázsporát mindannyiunkra.

Használjuk ki ezt az ösztönös reakciót és erősítsük fel azzal, hogy motorjai leszünk egy-egy családi, baráti összejövetelnek, ahol az otthon melegében közösen készülődnek kicsik és nagyok az ünnepekre. Szerencsére ötletekért már nem kell messzire menni, hiszen az internet adta lehetőségek szinte tálcán kínálják a szebbnél szebb, jobbnál jobb tippeket egy-egy közös kreatív programhoz.

A legkedveltebb közös időtöltés lehet akár otthonunk ünnepi díszbe öltöztetése, vagy a legfinomabb adventi sütemények elkészítése. És ha már készül egy adag sütemény, miért ne készítsünk ajándékot is belőle? A legnagyobb sikert mindig a saját készítésű meglepetések aratják. A márka idén ráadásul egy új termékkel is készül az ünnepi időszakra. A Koronás Extra Finom Porcukorral most bárki mestercukrász lehet otthonában, hiszen csodálatos mázakat, krémeket készíthetünk az ünnepi asztal kedvenc édességeire.A cukormáz videójáért, receptekért, dekorációs ötletekért látogass el a megújult
www.koronascukor.hu weboldalra vagy a márka közösségi oldalaira, ahol karácsonyi tartalmakkal és játékokkal várnak mindenkit. Készüljünk együtt az ünnepekre a Koronás Cukor termékeivel!