Távkapcsolatban élsz? 9 romantikus tipp Valentin-napra
2024-02-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Ki mondta, hogy a távkapcsolatban élők nem ünnepelhetik meg közösen a Valentin-napot? Te tudod a legjobban, hogy a szerelemben nem számít a távolság! Mindegy, hogy hány ezer km választ el párodtól, tippjeink segítségével megmutathatod, mennyire szereted.

Tiétek lehet a világ legromantikusabb Valentin napja akkor is, ha fizikailag nem vagytok egymás közelében. Ehhez nincs szükség másra, csak egy kis fantáziára.
 

1. Legyél Te az első, akivel reggel beszél!

A szerelmesek napján Te legyél az első, akinek a hangját hallja, ha csak telefon keresztül is. Nincs ennél szebb ébredés, főleg, ha egyébként csak esténként tudtok egymással beszélni.

2. Ajándékozzatok egymásnak dalválogatást!

Gyűjtsétek össze azokat a dalokat, amelyekről tudjátok, hogy a másik számára kedves. Legyen az akár az első táncotok kísérőzenéje, vagy egy közösen meghallgatott koncert kedvenc dala, a lényeg, hogy mindegyikhez kapcsolódjon romantikus emléketek. Hallgassátok együtt, vagy bármikor, amikor egyedül érzitek magatokat.

3. Tartsatok egy virtuális gyertyafényes vacsorát!

Valentin-napon mindketten főzzétek meg kedvenc ételeteket, öltözzetek ki, mintha egy étterembe készülnétek, gyújtsatok gyertyát a szépen feldíszített asztalon, és helyezzetek magatokkal szembe egy webkamerát, vagy épp a telefonotokat. Egy videóhívás segítségével együtt költhettek el egy romantikus vacsorát.

4. Küldjetek egymásnak fotókollázst!

Válogassátok össze a kedvenc képeiteket, az emlékbe eltett koncertjegyeket, vagy akár a legutóbbi látogatásotokról megőrzött repülőjegyeket, és készítsetek belőle egy kollázst. Legyen az akár csak digitális, vagy nyomtatott, mindképpen kedves meglepetés a párotoknak. Bálint napon pedig egy videóhívás közben a képeket nézegetve, együtt idézhetitek fel a legromantikusabb közös pillanataitokat.

5. Nézzetek meg egy filmet!

Válasszatok ki egy olyan filmet, amely mindkettőtöket érdekel, és nézzétek meg egy időben, otthon DVD-n, vagy bevállalósabbak akár a moziban. Utána otthon meséljétek el egymásnak élményeiteket, és beszéljétek meg közösen a filmet úgy, mintha együtt néztétek volna.

6. Küldj magadról egy videót!

Kedves meglepetés lehet, ha készítesz egy meglepetés videót magadról, amelyen a párodnak énekelsz egy dalt, vagy felolvasol egy szerelmes verset. Ezzel biztosan megédesíted a napját!

7. Lepd meg egy Valentin-napi képeslappal, vagy levéllel!

Napjainkban ritkán kapunk postán levelet, ezért egy igazán különleges meglepetés lehet a szerelmednek a tőled érkező képeslap, egy romantikus üzenettel, amelyet utána megőrizhet emlékbe. Ha ennél is többet szeretnél adni, akkor küldj postán neki egy borítékban 7 levelet, dátummal jelölve, hogy melyiket mikor olvashatja el. A levelekben idézz fel romantikus emlékeket, vagy írj szerelmes verseket, idézz részleteket kedvenc regényéből, vagy filmjéből.

8. Tartsátok meg másik időpontban Bálint napját!

Nemcsak február 14-én lehet Valentin napot ünnepelni. Idén tartsátok meg egy olyan időpontban, amikor találkozni tudtok, és együtt lehettek, legyen az akár január, vagy éppen március, csak a szerelem számít.

9. Szervezz meglepetés látogatást!

Természetesen a legromantikusabban akkor tölthetitek el a szerelmesek napját, ha együtt lehettek. Így a legnagyobb meglepetés Te magad lehetsz a párod számára. Titokban szervezz egy látogatást hozzá, hogy Valentin-napon már személyesen mellette lehess!


Ez is érdekelhet! - A távolság megerősít vagy szétválaszt?