Távkapcsolatban élsz? 9 romantikus tipp Valentin napra
2019-01-30  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Ki mondta, hogy a távkapcsolatban élők nem ünnepelhetik meg közösen Bálint napját? Te tudod a legjobban, hogy a szerelemben nem számít a távolság! Mindegy, hogy hány ezer km választ el párodtól, tippjeink segítségével megmutathatod, mennyire szereted.

Tiétek lehet a világ legromantikusabb Valentin napja akkor is, ha fizikailag nem vagytok egymás közelében. Ehhez nincs szükség másra, csak egy kis fantáziára.

1. Legyél Te az első, akivel reggel beszél!

A szerelmesek napján Te legyél az első, akinek a hangját hallja, ha csak telefon keresztül is. Nincs ennél szebb ébredés, főleg, ha egyébként csak esténként tudtok egymással beszélni.

2. Ajándékozzatok egymásnak dalválogatást!

Gyűjtsétek össze azokat a dalokat, amelyekről tudjátok, hogy a másik számára kedves. Legyen az akár az első táncotok kísérőzenéje, vagy egy közösen meghallgatott koncert kedvenc dala, a lényeg, hogy mindegyikhez kapcsolódjon romantikus emléketek. Hallgassátok együtt, vagy bármikor, amikor egyedül érzitek magatokat.

3. Tartsatok egy virtuális gyertyafényes vacsorát!

Valentin napján mindketten főzzétek meg kedvenc ételeteket, öltözzetek ki, mintha egy étterembe készülnétek, gyújtsatok gyertyát a szépen feldíszített asztalon, és helyezzetek magatokkal szembe egy webkamerát, vagy épp a telefonotokat. Egy videóhívás segítségével együtt költhettek el egy romantikus vacsorát.

4. Küldjetek egymásnak fotókollázst!

Válogassátok össze a kedvenc képeiteket, az emlékbe eltett koncertjegyeket, vagy akár a legutóbbi látogatásotokról megőrzött repülőjegyeket, és készítsetek belőle egy kollázst. Legyen az akár csak digitális, vagy nyomtatott, mindképpen kedves meglepetés a párotoknak. Bálint napon pedig egy videóhívás közben a képeket nézegetve, együtt idézhetitek fel a legromantikusabb közös pillanataitokat.

5. Nézzetek meg egy filmet!

Válasszatok ki egy olyan filmet, amely mindkettőtöket érdekel, és nézzétek meg egy időben, otthon DVD-n, vagy bevállalósabbak akár a moziban. Utána otthon meséljétek el egymásnak élményeiteket, és beszéljétek meg közösen a filmet úgy, mintha együtt néztétek volna.

6. Küldj magadról egy videót!

Kedves meglepetés lehet, ha készítesz egy meglepetés videót magadról, amelyen a párodnak énekelsz egy dalt, vagy felolvasol egy szerelmes verset. Ezzel biztosan megédesíted a napját!

7. Lepd meg egy Valentin napi képeslappal, vagy levéllel!

Napjainkban ritkán kapunk postán levelet, ezért egy igazán különleges meglepetés lehet a szerelmednek a tőled érkező képeslap, egy romantikus üzenettel, amelyet utána megőrizhet emlékbe. Ha ennél is többet szeretnél adni, akkor küldj postán neki egy borítékban 7 levelet, dátummal jelölve, hogy melyiket mikor olvashatja el. A levelekben idézz fel romantikus emlékeket, vagy írj szerelmes verseket, idézz részleteket kedvenc regényéből, vagy filmjéből.

8. Tartsátok meg másik időpontban Bálint napját!

Nemcsak február 14-én lehet Valentin napot ünnepelni. Idén tartsátok meg egy olyan időpontban, amikor találkozni tudtok, és együtt lehettek, legyen az akár január, vagy éppen március, csak a szerelem számít.

9. Szervezz meglepetés látogatást!

Természetesen a legromantikusabban akkor tölthetitek el a szerelmesek napját, ha együtt lehettek. Így a legnagyobb meglepetés Te magad lehetsz a párod számára. Titokban szervezz egy látogatást hozzá, hogy Valentin napján már személyesen mellette lehess!