T. Danny már az új szerelmet keresi
2024-01-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Bár még csak nemrég indultak be a találgatások, azzal kapcsolatban, hogy T. Danny és modell barátnője, Kecskés Enikő szakíthatott, az előadó már arra keresi a választ, hogy mikor találhat rá újból a szerelem.

Egyelőre sem az énekes, Telegdy Dániel, sem Kecskés Enikő nem mondta ki nyilvánosan, hogy lezárták a párkapcsolatukat, már több sokatmondó jelet is közzétettek, amiből szakításra következtethettek a rajongók. Akkor indultak be először a találgatások, amikor észrevette egy szemfüles rajongó, hogy kikövették egymást a sztárok az Instagram felületén. Majd rögtön újabb bizonyítékként szolgált, hogy az előadó új dalainak szövege is szakításról szól.

Az énekes, Enikő nélkül utazott Thaiföldre is, ahol még viccelődött is azzal, hogy egy elefántban találta meg az "új csaját".

Most pedig egy újabb nyomos érv érkezett amellett, hogy véget ért a kapcsolatuk, sőt úgy tűnik, hogy teljesen lezárták, ugyanis T. Danny az egyik TikTok-videójában arra a kérdésre keresi a választ, hogy mikor talál majd rá a szerelem.

"Mikor találkozok az igaz szerelmemmel?" - filtert használta a platformon, ami gyorsan megadta neki a választ: "soha". Az énekes láthatóan szomorúan vette tudomásul a virtuális jövendölést.