Szülése körülményeiről vallott Horváth Éva
2021-09-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Horváth Éva nemrég jelentette be, hogy életet adott második gyermekének, Alexnek. A kismama a TV2 megkeresésére árulta el, hogy hogyan teltek az első közös napok, illetve arról is köntörfalazás nélkül beszélt, hogy miért jött rá a pánik a szülőszobában.

"Most már jól vagyunk én azt gondolom, hogy ennyi idő alatt összeszoktunk. Az elején ez mindig nagyon nehéz, hogy mire, hogy reagál a pici, mi fáj neki amikor éppen sír, de azt kell mondanom,hogy Alex nagyon jó baba mert csak akkor szokott sírni mikor fáj a pocija... Most ez már a harmadik napunk itthon. Alex pénteken született, csak nem rögtön osztottam meg a hírt, azt se tudtam,hogy hol vagyok ... Két napot voltunk kórházban és azóta minden rendben volt. Éjszaka szerintem egyszer keltünk föl." - Mondta az otthoni állapotokkal kapcsolatban Éva, majd arra is kitért, hogy kisfia milyen körülmények között döntött úgy, hogy ideje megszületni.

"A körülményekről azt kell tudni, hogy egy 5-6 nappal előbb érkezett a kelleténél. A ruháim még szanaszéjjel voltak... Pont áthívtam a szüleimet, hogy gondoljuk át mit, hogy kell és akkor egy nagy bőröndbe becsomagolok mindent és úgy indulok a kórházba. Hát ez nem jött össze, mert ő úgy döntött, hogy hajnali egykor ki akar bújni. Még szép nyugodtan filmezte, kettő kis csokigolyót megettem, és utána jött a váratlan fordulat, hogy irány a kórház."

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által megosztott bejegyzés


A kórházban aztán bár minden jól ment, a modellen pár perc erejéig eluralkodott a pánik, amiatt ugyanis, hogy Alex öt nappal a vártnál előbb született meg, még nem tudta felkészíteni magát a nagy eseményre. Végül a kórház személyzetének hozzáállása nyugtatta meg.

"Mikor bekerültem a kórházba remegtem mint a kocsonya,mert nem tudtam mit kezdeni ezzel a helyzettel, hogy elfolyt a magzatvizem és nem tudtam mi fog most történni. Ugye ez nem a terv szerint zajlott, ezért reszkettem, hogy ugye minden rendben lesz majd a babával. Azok voltak az első kérdéseim, hogy ugye az értékek jók? Miért nem sír már? Akkor mondták, hogy nyugodjon meg anyuka, adjon neki egy pár másodpercet. Édesek voltak engem ott nyugtatgattak már közben."

A csöppség, aki 3300 grammal és 56 centivel született, jól van, akárcsak az anyukája. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Horváth Éva által az Instagramon nemrég közzétett, igen cuki videó.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által megosztott bejegyzés


Forrás: Blikk