Szulák Andrea szerelemre vágyik
2017-02-27  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem Szulák Andrea kapcsolata másfél éve ment tönkre, és azóta is egyedül neveli lányát. A színésznő a Facebookon tette közzé 2015. őszén, hogy többé nincs köze Gyarmati Gáborhoz. A pletykák arról szóltak, hogy a taxisként dolgozó férfi hűtlen volt a színésznőhöz. Szakításuk okáról azóta sem beszéltek, de érezhető, hogy noha Rozina lányukat igyekeznek egyetértésben nevelni, olykor feszült a légkör körülöttük. A férfi az elmúlt másfél évben újra családot alapított, Andi viszont azóta is egyedülállő anyaként áll helyt.– Nekem ezt dobta a gép, de próbálom nem sajnálni magam, hanem beleállni ebbe a sztoriba. Igazából időm sincs filozofálni azon, hogy ez így nem jó. Rettentő nehéz összeegyeztetnem a munkát és a gyereknevelést, de a legjobb barátnőm óriási segítség nekem. Imádják egymást Rozinával, és sokszor vigyáz rá – nyilatkozta a Lokálnak az Ének az esőben premierjén. A színésznő nem szívesen nyilatkozik magánéletéről, de ha volt szerelméről kérdezik, nem szokott kertelni.

– Nem ő a legnagyobb segítségem, maradjunk ennyiben. Speciális helyzet, mivel ő is dolgozik – tette hozzá, azt pedig nem kívánta kommentálni, hogy lánya apjának nem rég újra gyermeke született, ő inkább a saját életére és jövőjére koncentrál.

– Rettentő sokat tudunk nevetni, és ez minden rosszat felold. Engem is egyedül nevelt fel az anyukám, nagyon bizalmas volt a kapcsolatunk, és mindent magunknak teremtettünk meg, én ezt hozom magammal. Nem volt soha olyan hátterem, hogy megúszhattam volna a kötelességtudatot és a kemény munkát, amit a gyerekemnek is továbbadok – mondta, majd elismerte, ő is vágyik egy új szerelemre.

– Szerintem minden nőnek fontos, hogy legyen egy váll, amelyre ráhajthatja a fejét, de a dolgokat nem lehet kierőltetni a sorstól. Ha jön az a váll, akkor majd én is ráhajtom a fejem. Ha nem jön, akkor sincs semmi, mert nincs idő és nincs alkalom a sopánkodásra, annyi a teendőm – nyilatkozta Andi.Forrás: Blikk