Marsi Anikó nem beszél férjéről
2017-02-27  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Vasárnap este debütált a vadonatúj Tények stúdió. Ennek apropóján az Origo a Tények sztárhíradósával, Marsi Anikóval készített egy interjút, amiben arról is érdeklődtek, hogy hova tűnt Palik László?- Ahogy tavaly ősszel is mondtam, ő évek óta nem közszereplő, és e döntését továbbra is szeretném tiszteletben tartani. Természetesen imádom, csodálatos férj és apa, de nem akar szerepelni. Jó fej módon intézi a családi ügyeket, ha én a munka miatt nem érek rá. - nyilatkozta Marsi Anikó.

Pedig Anikó szeretne több időt tölteni a családjával, ám belátja, ez most nem lehetséges.

- Nyilván töltenék több időt a családommal, de egyszerre az életben minden nincs. Fel kell fognom, hogy új helyzet van, és ehhez alkalmazkodnom kell. Ma már nem csak a családom ügyeit intézem, mint korábban éveken át. Ha épp belázasodik a kisebbik fiam, és nincs ott az anyja, az persze borzasztóan rossz érzés, de van egy szuper, zseniális apukája, aki megoldja a helyzetet. Bizonyos szerepeket át kellett vállalnia.

Anikó tudja, hogy az élete teljesen megváltozott, ugyanis ismét a kamerák előtt éli mindennapjait, de erre a kérdésre így válaszolt:

- Aki tévézik, szem előtt van, azt könnyen megtalálják. Kinn ülök a kirakatban, persze, bárkinek joga van kritizálni, de erre sok-sok éve már felkészültem.Forrás: Blikk