Hajdú Péter gyerekei még nem tudnak új párjáról
2017-02-27  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Több, mint két hónapja alkot egy párt Hajdú Péter és Eszter, a műsorvezető pedig szeretné, ha a számára két legfontosabb ember, két gyermeke is elfogadná újdonsült barátnőjét, azonban ez még várat magára: Péter még el sem mondta Noncsinak és Dávidnak, hogy új barátnője van.

Mióta Sarka Kata és Hajdú Péter bejelentették, hogy elválnak, állandóan felröppent egy-egy pletyka valamelyikük állítólagos új párkapcsolatával kapcsolatban. Előző héten előkerült egy fotó is, majd Hajdú Péter beismerte, hogy együtt van egy Eszter nevű hölggyel. A tévés és barátnője még jócskán kapcsolatuk elején vannak, s Hajdú bevallotta, hogy egy házassággal a háta mögött komoly kapcsolatot tervez, nem pedig futó kalandokat szeretne – azonban még nem tudhatja, mit hoz a jövő, ezért is maradt el a bemutatás.

- Ha Eszter szimpatikus nekik, együtt is szervezhetünk majd programokat – mondta el Péter a Borsnak, majd hozzátette: - Mivel ők a legfontosabbak, ha ez nem fog megtörténni, azt is el tudom képzelni, hogy a párom ne legyen otthon, mikor a gyerekek átjönnek.

Azt is megjegyezte, hogy ez nyilván hosszú távon nem lehetséges, azonban pontosan tudja, hogy milyen érzés most a gyerekeinek, ugyanis ő maga is elvált szülők gyermeke.

- Anya ezt nagyon profin kezelte. Megismertem, és meg is szerettem az új párját.Forrás: Blikk