Sztárpárok, akiknél újra fellángolt a szerelem akár évtizedek múltán is
2021-06-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Azt mondják, akiket egymásnak teremtettek, visszatalálnak egymáshoz, hiszen az igazi szerelem nem múlik el. Nincs ez másképpen a világsztároknál sem, a Hollywoodban köttetett frigyeknél sem minden fenékig tejfel, az ő szerelmi életükben is adódnak nehézségek. Drámai szakításokra, válásokra gyakran sor kerül, ám vannak olyan párok, amelyeknek tagjai a hullámvölgyek ellenére újra visszataláltak egymáshoz.

Legutóbb Jennifer Lopezről és egykori vőlegényéről, Ben Affleckről híresztelték, hogy csaknem tizennyolc évvel jegyességük felbontása után újra egy párt alkotnak. Számtalan kapcsolat bizonyítja, hogy igenis újra fellángolhat a szerelem akár évtizedek múltán is, Lopezék béküléséből kiindulva összegyűjtöttünk néhány olyan párt, amelyek szakításuk után másodszor is megpróbálták, s azóta is együtt vannak.

Katy Perry és Orlando Bloom

Katy Perry és Orlando Bloom a 2016-os Golden Globe-díjátadó afterpartyján melegedett össze, ám kapcsolatuk nem bírt sokat, egy év után különmentek, de jóban maradtak. Öt hónappal a szakításuk után újra együtt mutatkoztak, ám kapcsolatukat csak 2018 februárjában vállalták. Az énekesnő és a színész 2019-ben, éppen Valentin-napon jelentette be, hogy eljegyezték egymást, azóta pedig boldogabbak, mint valaha. Tavaly augusztusban egy kislányuk is született, Daisy.

 

Justin Bieber és Hailey Baldwin

Hullámvölgyek Justin Bieber és Hailey Baldwin kapcsolatában is akadtak, mielőtt 2018-ban összeházasodtak volna. Az énekes és a modell már 2016-ban is egy párt alkotott, ám fél év után különmentek. Bieber akkor egy másik modellel, Sofia Ritchie-vel vigasztalódott. Egymáshoz 2018 júniusában találtak vissza, egy hónapra rá pedig bejelentették eljegyzésüket. 2018 szeptemberében keltek egybe, 2019-ben pedig újabb ceremóniát tartottak, ahol a családtagok és barátok is jelen voltak.

 

Vilmos herceg és Katalin

Több mint tíz év házasság után is hatalmas a szerelem a brit trónörökös, Vilmos cambridge-i herceg és neje, Katalin hercegné között. Még a kétezres évek elején, az egyetemen ismerkedtek meg, de akkor még nem alkottak egy párt. 2007-ben ők is szünetet tartottak, de néhány hónappal később visszataláltak egymáshoz. Életüket 2011 áprilisában kötötték össze, három gyermekük született: György, Sarolta és Lajos.

 

Gigi Hadid és Zayn Malik

Két együtt töltött év után 2018 márciusában tudatták, külön utakon folytatják. Egy hónappal később a modell már Tyler Cameron televíziós személyiséggel járt, de a One Direction nevű fiúbanda egykori tagjával az év júniusában kibékült. Kapcsolatuk erősebb, mint valaha, első közös gyermekük tavaly szeptemberben született.

 

Kit Harington és Rose Leslie

Kit Harington a szerelmét, Rose Leslie-t a Trónok harca című sorozat forgatásán ismerte meg 2011-ben, ám elmondásuk szerint évekig csak barátok voltak. Bár kapcsolatukat nem vállalták, 2013 augusztusában egy közeli ismerősük elárulta, különmentek. Egy évvel később azt híresztelték, kibékültek, ám a színész szinglinek vallotta magát. A sok pletyka miatt 2016 áprilisában megerősítették, együtt vannak. Eljegyzésükre 2017 szeptemberében került sor. 2018 júniusában házasodtak össze, első gyermekük idén februárban született meg.

 

Justin Timberlake és Jessica Biel

Justin Timberlake 2007-ben szeretett bele Jessica Bielbe, négy évvel később, 2011 márciusában azonban szakítottak. A békülésre nem kellett sokat várni, az énekes még az év decemberében megkérte a színésznő kezét. 2012-ben házasodtak össze, szerelmük gyümölcseként két kisfiuk született, Silas és Phineas.

 

Pink és Carey Hart

Alicia Beth Moore, vagyis Pink kapcsolata mostani férjével, Carey Harttal sokszor élt meg nehéz időszakokat. Az énekesnő 2001-ben kezdett el randizni a korábbi motokrosszversenyzővel, ám két év után kapcsolatuk zátonyra futott. 2005-ben újra fellángolt köztük a szikra, 2006 januárjában pedig összekötötték életüket. Két évvel később megint szakítottak. 2009-ben találtak vissza egymáshoz újra, kapcsolatuk pedig azóta szilárdult meg: két gyermekük született, lányuk, Willow 2011-ben, fiuk, Jameson pedig 2016-ban.

Forrás: Blikk