Vajon ő az Igazi? 7 jel, ami megmutatja
2021-05-31  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Találkoztál valakivel, randiztatok néhányszor, és megkedvelted, talán már kezdesz belé is szeretni. Mégis bizonytalan vagy, keresed a jeleket, hogy vajon ő lesz-e az, akire mindig is vártál. Tudni szeretnéd, hogy érdemes-e időt és energiát ebbe a kapcsolatba beletenned, vagy jobb lenne inkább továbbállni. Téged is hasonló kérdések gyötörnek?

Nem mindig egyértelmű, főleg egy kapcsolat elején, hogy egy férfi alkalmas-e igazi társnak, de szerencsére van pár dolog, ami pozitív végkifejletet sejtet.

A következő 5 jel megmutatja, hogy a partnered olyan-e, akivel valódi kapcsolatban gondolkozhatsz:

1. Egy igazi úriember.

Nem, nem elég, hogy kinyitja előtted az ajtót, vagy épp felsegíti a kabátodat, bár ez mind nagyon kedves gesztus. De mindig odafigyel Rád? Tisztelettel van az érzéseidre, és tekintettel az igényeidre? Hogyan viselkedik a tőle kiszolgáltatott helyzetben lévő embertársaival, mint amilyen egy pincér, vagy a beosztottjai?

2. Egyben van az élete.

Nem kell multimilliomosnak lennie, sem pedig világsztárnak. De jó, ha felnőtt emberként él és úgy is viselkedik. Önálló egzisztenciát teremt magának, és vannak tervei a jövőt illetően, amelyekért aktívan dolgozik is.

3. Hasonló értékrend szerint él.

Bár gyakran hallani, hogy az ellentétek vonzzák egymást, azért egy kapcsolatban elengedhetetlen, hogy a két partner egymáshoz hasonlóan gondolkodjon a világról, és ugyanazokat az értékeket kövesse. Csak így lehet közös célokat felállítani, és elérni hosszabb távon.

4. Hajlandó a kompromisszumokra.

Ezt akár a kapcsolat kezdeti szakaszában is tesztelheted, csak mondj nemet valamire. Például nem akarsz egy bizonyos étteremben vacsorázni, vagy nincs kedved egy közös programhoz. Egy ilyen apróságra adott reakciója jól előrevetíti majd, hogyan fog viselkedni egy komolyabb konfliktus során.

5. Közvetlen és őszinte.

Nem játszik kicsinyes játékokat. Nem viselkedik gyerekesen, inkább vállalja a felelősséget a tetteiért, és felnőtt módjára kezeli a problémáit.

Ezt is olvasd el! - 6 módszer, hogy igazi támogató társ legyél

Mit gondolsz? Mind az 5 tulajdonság megvan a partneredben? Ha igen, akkor kezdetnek nem rossz. De miből tudhatod, hogy tényleg ő lenne az, aki mellett megállapodnál?

Az alábbi 7 jel megmutatja!

1. Egymás barátai vagytok.

A kezdeti rózsaszín köd gyorsan felszáll, és utána ott maradnak a dolgos hétköznapok. Tényleg ő az, aki mellett szeretsz lenni, és akire számíthasz, jóban-rosszban?

2. Megbízik benned.

A féltékenység talán csak a Hollywood-i filmekben mókás, a valóságban viszont tönkre tesz mindent. A partnered nem lehet bizonytalan abban, hogy milyen szerepet játszik az életedben, és hol van az ő helye a szívedben. Másrészt azt is el kell fogadnia, hogy Te egy független és szabad ember vagy, önálló döntésekkel. Ha ezeket képes elismerni és tiszteletben tartani, akkor minden rendben lesz.

3. Mindkettőtöknek megvan a saját életetek.

Attól, mert egy párt alkottok, még önálló emberek vagytok, saját élettel, igényekkel, célokkal. Ha tudjátok egymást támogatni és bátorítani a saját fejlődésetekben, és elegendő teret, illetve szabadságot biztosítotok egymásnak, akkor mindketten boldogok lehettek.

4. Egy csapatként működtök.

Egy komoly kapcsolat előjele az is, ha közös a jövőképetek, és egymást segítve igyekeztek elérni azt, legyen szó gyerekvállalásról, költözésről, vagy akár egy nyaralásról.

5. Megfelelően kezelitek a konfliktushelyzeteket.

Problémák és viták minden párkapcsolatban előfordulnak, de nem mindegy, hogyan oldjátok meg ezeket a nehéz szituációkat. Ha képesek vagytok elkerülni a személyeskedést, egymás sértegetését, és közösen keresitek a kölcsönösen megfelelő megoldást, az egy komoly kapcsolatra utal.

6. Ő az elsőszámú rajongód.

És ugyanez igaz fordítva is. Ha a barátaitoknak meséltek, akkor csupa nagy betűvel és csupa jót mondtok egymásról. A párod győzelme a Te győzelmed is, és ha nehéz napod volt, akkor ott lesz, hogy vigasztaljon.

7. Egyszerűen csak tudod.

Sose becsüld alá a saját belső hangodat, és az érzéseidet. Ha a szíved és a lelked mind azt súgja Neked, hogy ő az Igazi, akkor az úgy is van.

Egy kapcsolat elején nehéz megmondani, hogy vajon ő-e az Igazi. De szerencsére van néhány kisebb, illetve nagyobb jel, amely bizonyossá tehet abban, hogy jól döntöttél. Csak figyelj rájuk!