Dobrády Ákos ott szeretne lenni gyermeke születésénél
2021-06-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Elsőrendű feladatának tartja, hogy támogassa a párját, ezért bent lesz a szülőszobán Dobrády Ákos. A TNT együttes frontembere március végén újságolta el az örömhírt, miszerint szülői örömök elé néz. Szerelme, Niki egy kisfiút hord a szíve alatt, akit már nagyon várnak, a csöppség június elején érkezik. Dobrády elárulta, arra vágyik, ha a gyermeke összetartó családban nőjön fel, de nem biztos, hogy mindent ugyanúgy csinál majd, mint a szülei, hiszen vannak elképzelései arról, hogyan készítse fel a kisfiát az életre.Nem titok, hogy apás szülésre készülnek.

- Nagyon motivált a döntésben sok ismerősőm tanácsa, beszámolója, hogy ez egy felejthetetlen élmény. Csak pozitív történeteket hallottam, így a világért sem hagynám ki a fiam születésének katartikus pillanatát - jelentette ki az AcNewsnak Dobrády Ákos, aki a kisfia nevéről azonban csak sejtelmesen fogalmazott, de elárulta, nagy dilemmát okozott kiválasztani azt.

- Megvan a név, de ezt nem árulom el. Nagyon sokáig, hosszú hónapokig nem jutottunk dűlőre, de olyan szinten, hogy nekem volt 5 nevem, amit bedobtam, majd a kedvesem kategorikusan elzárkózott mindegyiktől és viszont ugyanez. Bevallom, bajban voltam, nézegettem a naptárban a fiúneveket, és nem igazán találtam olyat, amire azt tudtam mondani, hogy na, ez tetszik, ezt felvetem Nikinek is. Egy idő után már úgy voltunk vele, hogy pihentessük egy ideig a névválasztást, mert csak fejtörést okoz, végül teljesen váratlanul szembejött egy név, amire mindketten rábólintottunk. Mondanom sem kell, nagy volt a boldogság, hogy ezt is kipipáltuk - magyarázta Dobrády, aki két keresztneved ad majd a csöppségnek, az egyiket a kedvenc írója után.

Forrás: Blikk