Mit tegyél, ha úgy érzed, hogy a pasid csak kihasznál?
2020-12-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Biztosan Te is jártál már abban a cipőben, amikor valahogy nem akartak egyről a kettőre alakulni a dolgok egy szuper férfival. Hiába volt minden szép és jó, hiába súgta a füledbe, hogy mennyire kedvel, mégis mindig csak az estékre kellettél neki, napközben pedig mintha nem is létezett volna.

Mit csinálhatsz egy ilyen helyzetben? Például tedd fel magadnak az alábbi kérdéseket, és válaszolj őszintén!

1. Kétoldalú ez a kapcsolat?

Mindig csak saját magáról beszél a partnered, vagy pont az ellenkezője igaz, sosem mesél az életéről, csak Téged faggat? Mindkettő villogó piros jelzés. Az első esetben annyira öntelt módon viselkedik, hogy észre sem veszi, mennyire nem érdekel Téged az aznapi edzésének minden mozzanata, a másik esetben viszont érezhetően nem szeretné, ha közelebb kerülnétek egymáshoz, ezért nem is enged számodra bepillantást a mindennapjaiba. Az utóbbi szituáció talán a veszélyesebb, mert azt gondolnád, hogy mennyire érdeklődő és odaadó, miközben rá kell jönnöd, hogy Te semmit sem tudsz róla.

2. Mikor keres Téged leggyakrabban?

Úgy tűnik számodra, hogy mindig csak este jutsz eszébe, miközben nappal semmi életjelet nem kapsz felőle? Mindig jó magyarázatokkal szolgál erre, bizonyára túlságosan elfoglalt, sok munkája van, tárgyalásról tárgyalásra jár. De tényleg elhiszed ezt? Aki igazán akar, az talál minden nap legalább egy percet, hogy csak egy pár szavas üzenettel bejelentkezzen nálad. De, ha valóban olyan a munkája, hogy nem tud telefonálni, akkor este mikor szokott keresni? Rögtön hazafelé menet, vagy akkor is csak késő este, amikor már aludnál? Mit gondolsz miért?

Ezt is olvasd el! - 7 korai jelzés, hogy csak játszik Veled

3. Mit válaszol, ha a kapcsolatotokról kérdezed?

Te valószínűleg szeretnéd elkötelezni magad mellette, és elvárnád, hogy ő is tegye ezt meg. Például megkéred, hogy törölje magát a randi oldalról, ahol megismerkedtetek. Hogyan reagál erre? Talán ezt válaszolja: „Még nem járt le az előfizetésem, nem akarom veszni hagyni. De úgysem fogok bejelentkezni…” Ilyen esetben biztos lehetsz benne, hogy nem mond igazat. Ha valaki tényleg komolyan gondolja Veled, kérned sem kell, mert magától törli a profilját.

4. Mennyire figyel oda Rád?

Mármint a hálószobában. Megadja, amire szükséged van, vagy el tudnál képzelni kellemesebb együttléteteket is? Ha ez utóbbi a válaszod, akkor újabb piros zászlót könyvelhetsz el magadban.

5. Mit tesz, amikor megvallod az érzéseidet felé?

Ha gyorsan témát vált, vagy hirtelen halaszthatatlan elfoglaltsága akad, az mindent elárul. De egy olyan válasz is elgondolkodtató, ha egyszerűen nem tud mit kezdeni a vallomásoddal. Amikor egy férfi nyilvánvalóan nem viszonozza az iránta táplált érzelmeidet, akkor nem érdemli meg, hogy fuss utána, és az ágyadat megoszd vele.

Amikor olyan kapcsolatba kerülsz, amelyben úgy érzed, hogy a másik csak játszik Veled, abban nem szabad benne maradnod. Te is megérdemled a szerelmet és a boldogságot, ezért pusztán a magánytól való félelmed ne tartson vissza, és ne engedd senkinek, hogy kihasználja a gyengeségeidet!