Sztárpárok, akik között 2022-ben lángolt fel a szerelem
2022-12-31  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Több sztárt is eltalált az idei évben Ámor nyila, hiszen nem egy énekes, színész és influenszer esett szerelembe. Ön tudja, kik között alakult ki romantikus viszony? Mi most összeszedtük 2022 legmeglepőbb és leginkább összeillő gerlepárjait!

2022 sok meglepetést tartogatott mindenki számára: egyesek jobban, míg mások rosszabbul élték meg a koronavírussal, inflációval, háborúval, egyre csak növekvő energiaárakkal tarkította évet. Mindemellett viszont történtek pozitívabb kimenetelű dolgok is a sztárvilágban, hiszen jó néhányan párra találtak idén.

Ön mennyire van képben a celebek szerelmi életével és azzal, hogy kiknek az útjai fonódtak össze idén, illetve mélyült el a kapcsolatuk? Mutatjuk a legnagyobb kedvenceket!

A tinilányok bálványozzák, Marics Petit, ami nem is csoda, hiszen a tehetsége mellett a külseje is megnyerő sokak számára. Ez Tóth Andi figyelmét is felkeltette, így az énekesek idén nyáron úgy döntöttek, megpróbálják együtt. Ráadásul középső ujjukat felmutatva üzentek a kritikusoknak a nagy hír berobbanásakor.

L.L. Juniorra is rátalált a szerelem a kislánya édesanyjával való szétválása után. A zenész egy x-faktoros énekesnővel, Dárdai Blankával állt össze, aki 18 évvel fiatalabb nála, de boldogabbak, mint valaha. A fiatal lány elmondása szerint sosem volt még ilyen szerelmes.

Szabó Ádámhoz idén többször is bekopogtatott a boldogság, ugyanis tavasszal még egy kisgyermekes anyukával, Bernivel jártak együtt, majd a szakításuk után egy-két hónapja bejelentette, hogy ismét eltalálta Ámor nyila. Olyan hamar egymásra találtak a Jennifer nevezetű hölggyel, hogy már össze is költöztek.

A sikeres színész-énekes Feke Pál a Gyenesei Leilával való elválását követően egy 13 évvel fiatalabb nő oldalán találta meg a boldogságot. Mészáros Nórával szinte első látásra egymásba szerettek, kapcsolatuk azóta pedig egyre erősebb.

Vastag Csaba idén tavasszal tudatta a hírt a nagyvilággal, hogy újra elrabolták a szívét. Az előadó azóta már el is jegyezte a 25 éves kedvesét, akivel közös terveket szövögetnek. Többek között, hogy nagycsaládot szeretnének alapítani.

Szente Vajk rendező és Molnár Andi táncpedagógus májusban bukott le a nyilvánosság előtt, miszerint randizgatnak egymással. A két művész nem szerette volna elsietni a dolgokat, illetve a magánéletükről sem sokat beszélnek. Legutóbb a Dancing with the Stars döntőjén láthatták őket együtt.

Horváth Gréta kemény hónapokon van túl, de állítása szerint egy kozmikus találkozás következtében találta meg civil párjában az igazit. A randijaik olyan jól alakultak, hogy el is jegyezték egymást, sőt, Gréta szerint a kisfia, Filip is összebarátkozott új szerelmével.