2022 legnagyobb szakításai
2022-12-31  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

2022-ben rengeteg új kapcsolat jött létre a hazai hírességeknél, ugyanakkor számos kapcsolatnak vége lett. Legyen szó évekig tartó házasságokról vagy éppen friss, álompár-esélyes kapcsolatokról, az idő nem kímélte őket. Tagadhatatlan, hogy sok sztárnak nem volt könnyű ez az év.

Kulcsár Edina és Csuti

Kulcsár Edina és Csuti számára igencsak nehezen indult az idei év, ugyanis még januárban bejelentették, hogy külön folytatják az útjukat. A válásukat ugyan nemrég mondták ki, de már hónapokkal előtte külön költöztek. Edina azóta is boldog kapcsolatban él új párjával, Varga Márkkal, vagy ismertebb nevén G.w.M-mel, akivel első közös gyermekük érkezését várják. Csuti is rátalált a szerelemre két alkalommal is, de egyik sem volt hosszú életű. Utóbb Szorcsik Vikivel jött össze, de novemberben kiderült, hogy szakítottak.

G.w.M és Nagy Melanie

Nemcsak Edina volt házas, amikor összejött G.w.M-mel. A rapper kapcsolata is épp zátonyra futott, így Edinával egymásnak nyújtottak vigaszt a nehéz időkben. A kétgyermekes pár szakítása igencsak viharos volt, ugyanis Melanie szerint a rapper nem fizeti a gyerektartást, így az ügyet bíróságra került.

Horváth Gréta és Meggyes Dávid

2022 januárja igencsak tönkrevágta a celebkapcsolatokat: Horváth Gréta és Meggyes Dávid házassága is az év elején ért véget, miután kiderült, Dávid más nő oldalán találta meg a boldogságot. Az illető Stana Alexandra, akit a Dancing with the Starsból ismerhettek meg a nézők. A szerelmesek azóta is boldog kapcsolatban élnek.

Szabó Zsófi és Shane Tusup

A gyönyörű műsorvezető és a jóképű edző még tavaly ősszel találtak egymásra, és igazi álompárrá váltak néhány hónap leforgása alatt. Év elején el is jegyezték egymást, Shane igazán romantikus pillanatot választott arra, hogy feltegye a nagy kérdést: 2022 február 22-én este 22 óra 22 perckor kérte meg szerelme kezét, aki természetesen igent mondott. Ám néhány hónappal később – derült égből a villámcsapásként – bejelentették, hogy a kapcsolatuk véget ért.

Molnár Gusztáv és Fazekas Vivien

Legutóbb a Drága örökösök sztárjának és feleségének válásától volt hangos a hazai bulvársajtó. A színészre igencsak rájárt a rúd az utóbbi hónapokban: a felesége azzal vádolta meg, hogy bántalmazta közös gyermeküket, illetve durva alkoholfüggőséggel küzd. Vivien hiába próbálkozott a férje mellett maradni, végül feladta ezt a küzdelmet, és azóta már más férfi oldalán vigasztalódik.