Szétköltözött Agárdi Szilvi és kedvese
2021-06-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nehéz időszakot él át Agárdi Szilvia, ugyanis szinte egyik napról a másikra veszítette el szeme világát. A látássérült énekesnő szinte teljesen megvakult, mindent újra kell tanulnia, ráadásul úgy érzi, egyetlen barátja kivételével szinte minden ismerőse elfordult tőle az elmúlt időszakban, sőt kedvesével is szétköltöztek – Szilvi hazament a szüleihez.– Lelkileg nehéz feldolgozni, hogy mindent újra kell tanulnom, hiszen korábban fényeket, formákat legalább láttam, most viszont a telefonomat sem tudnám egyedül bekapcsolni. Zavaró, hogy egyedül már szinte sehova nem tudok elmenni, és bár a párom, Krisztián, illetve a szüleim segítenek, csalódás, hogy szinte minden barátom eltűnt mellőlem – mesélte a Blikknek az énekesnő, akit 2012-ben ismerte meg az ország a The Voice tehetségkutatóban.

– Amikor kiderült a diagnózis, nem az volt az első dolgom, hogy szétkürtöljem, magamra és a gyógyulásra koncentráltam. Nem írtam a barátaimnak, ők pedig nem kerestek. Hónapokra eltűntem, de nem vették a fáradtságot, hogy megkérdezzék, miért tűntem el. A párom, a családom és Kárászy Szilvia maradtak mellettem, amiért hálás vagyok. Az biztos, hogy óvatosabb lettem azt illetően, hogy kit fogadok a bizalmamba. Nagy lecke volt ez.

A fiatal lány mindig is vágyott az önállóságra, ezért is volt boldog, amikor az év elején összeköltözött a szerelmével, Krisztiánnal. Sajnos, a felhőtlen időszak nem tartott sokáig, Szilvi visszaköltözött a szüleihez.

– Bár az elején furcsa volt, jó a közös élet. A szüleim aggódtak értem, de idővel rájöttek, minden rendben lesz. Krisztián toleráns volt, nem volt gond abból, hogy nem tudok főzni vagy bizonyos dolgokat nem tudok elvégezni. Sajnos, végül úgy alakult, hogy feladtuk az albérletet, én hazajöttem a szüleimhez, ő pedig rokonoknál lakik – mesélte Szilvi, akit így, hogy szétköltöztek, néhány naponta látogatja a kedvese. – Neki is ugyanúgy fájt, ami velem történt, de próbálunk együtt továbblépni. Sokszor van nehéz napom, olyankor sok erőt ad, ahogyan a családom is. Felér egy terápiával a támogatásuk.

A zongoraművész, Kárászy Szilvia, aki 2018-ban veszítette el a férjét, Tahi Tóth Lászlót, továbbra is támogatta az énekesnőt, a szövetségük megbonthatatlan.

– Nem is tudtam, hogy szegény Szilvit így magára hagyták a barátai. Amiben tudom, segítem őt, mi mindig kitartottunk egymás mellett. Sajnos, a vírus miatt rég találkoztunk, de sokat beszélünk telefonon. Erős lány, büszke vagyok rá – mondta Kárászy.

Forrás: Blikk