Együtt jár edzeni Schmuck Andor és válófélben lévő felesége
2021-06-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Egyre több a kérdés Schmuck Andor válása körül! A Tisztelet Társaságának elnöke áprilisban egy tömör Facebook-bejegyzésben adta közhírré: válik fiatal feleségétől, Esztertől.

A szerelmesek másfél év házasság után döntöttek a szakítás mellett, amelynek okairól azóta sem árultak el többet, Eszter azonban már el is költözött férjétől; ugyanakkor úgy tűnik, megmaradt a jó viszony köztük, hiszen azóta is többször látták őket kettesben.

„Őszintén szólva, én is az internetről értesültem Schmuckék válásáról áprilisban. Elszomorodtam, mert régóta visszatérő vendégei a konditeremnek, nagyon szépek voltak együtt. Így hát, gondolhatják, alaposan elkerekedett a szemem, amikor – már a bejelentés után – kinyílt az ajtó, majd széles mosollyal belépett Andor, mögötte pedig Eszter. Újra vettek bérletet, azóta is együtt kondiznak, körülbelül heti háromszor” – mesélte a Ripostnak az érintett edzőterem recepciósa, aki szerint egymást segítve erősítenek Schmuckék.

Hasonlóan megdöbbent Andor és Eszter közös programjain az egykori pár kedvenc belvárosi éttermének dolgozója:

„Korábban is sokat jártak ide, de hát akkor még szó sem volt arról, hogy válnak. Bevallom, nagyon meglepődtem, amikor újra láttam őket. Ugyanolyan kedélyesen csevegtek, mint korábban, harmonikusnak, kiegyensúlyozottnak tűntek. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy értem, de hát ők tudják.”

 

Mi is van tehát akkor Schmuck Andor és Eszter között? Talán mégis sikerült megmenteni a kapcsolatukat?

A politikus a Ripost kérdésére határozott, de szűkszavú választ adott:

„Érvényben van korábbi bejegyzésem, amiben elárultam, hogy Eszterrel elválnak útjaink.”

Forrás: Blikk