Miért szerencsés, ha nyáron keresel társat?
2021-06-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Bármelyik generáció tagja is vagy, úgy tűnik, hogy a nyár minden korosztály számára az izgalmas és romantikus randevúk időszaka. Megannyi regény és film témájaként választotta már, nem is véletlenül.

De miért érezzünk úgy, hogy a forró hónapokban jobban pezseg a vérünk, és könnyebben megy az ismerkedés? Összegyűjtöttünk 4 fontos tényezőt, amelyek közelebb vihetnek bennünket a válaszokhoz.

1. Nyáron sokkal pozitívabbak vagyunk!

Elég csak rágondolnunk a nyári vakációra, és máris jobb lesz a hangulatunk. A sok napsütés, a hosszabb nappalok, a kellemes hőmérséklet, a régi vakációk szép emlékei együttesen mind kedvezően befolyásolják az érzelmeinket, új reményekkel töltenek el bennünket. A nyár a bulik, a pihenés, a kerti partik időszaka is, amikor könnyű ismerkedni és persze szerelembe esni.

2. Jobban nézünk ki!

Végre lekerülnek rólunk a vastag, meleg kabátok, sálak és sapkák, így igazán megmutathatjuk magunkat másoknak. Nyárra ráadásul igyekszik mindenki a legjobb formáját elérni, hogy a strandon se kelljen szégyenkeznie, ez pedig a magabiztosságunknak is jót tesz.

Ezt is olvasd el! - Szeretnéd megerősíteni a párkapcsolatodat? – Csomagolj!

3. Kalandvágyóbbak vagyunk!

A nyár egyik legfontosabb része az utazás és kirándulás. Ilyenkor, aki csak teheti útra kel, barátokkal, családtagokkal, vagy akár egyedül is, és így remek lehetőség nyílik nem csupán új helyszínek, de új emberek megismerésére is. Bár sokan félnek útitárs nélkül belevágni egy kalandba, néha megéri kockáztatni, hiszen sosem tudhatod kivel sodor össze az élet menetközben.

4. Sokkal nyitottabbak vagyunk az új lehetőségekre!

Minden mindennel összefügg. Az emberek sokkal jobb kedélyűek, pozitívabbak nyáron, mert jól néznek ki, és többet vannak a szabad levegőn. Pihennek, kikapcsolódnak, így elengedve a hétköznapi stresszt nyitottabbakká is válnak minden kínálkozó új lehetőségre, és persze új ismeretségekre.

A szerelem bárhol és bármikor ránk találhat. Mindegy, hogy hány évesek vagyunk, mindegy, hogy mióta keressük. De a hosszú, fűszeres és kellemesen langyos nyári esték különleges hangulattal vesznek bennünket körbe, amelytől mindenki még szerelmesebbnek érezheti magát.