Szerelmi szálak fűzik össze az Exatlon játékosait?
2021-03-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Barátság vagy szerelem? – egy ideje ezt találgatják az Exatlon Hungary nézői, miután több játékos is közelebbi kapcsolatba került csapattársával. A Ripost most úgy döntött, itt az ideje tiszta vizet önteni a pohárba: utána jártak, ki milyen érzelmeket táplál legközelebbi játékostársa iránt.A nemrég kieső Nagy Benő távozása nagyon megviselte Kőnig Annát, aki még a könnyeit sem tudta visszafogni, ugyanis a két Kihívó rendkívül közel került egymáshoz a játék alatt. Ezt a jó viszonyt a srác szeretné megőrizni, így úgy tervezi, hazatérve is barátok maradnak majd, sőt Anna kedvesét is megismerné:

„Biztos vagyok benne, hogy tartani fogjuk a kapcsolatot Annával. Ha hazaér, és békén hagyják egy kicsit a rajongók, akkor az lesz az első, hogy meglátogatom. Megismerem a kutyáját, és remélem a barátját is bemutatja”.

Búzás Dóri és Kővári Viktor között is tapintani lehetett a vonzalmat, amelyet a férfi nem is titkolt el soha: már a játék legelején kiszúrta magának a szőkeséget.

„Nagyon tetszik a személyisége, amilyen ő maga, ahogy a pályán viselkedik, meg azon kívül. Lelkileg is passzol, nagyon jókat szoktunk beszélgetni, ő áll hozzám itt a legközelebb. Mindig is tetszettek a mosolygós, spor­tos lányok” – mondta a lapnak korábban Viktor, ám úgy tűnik, kettejük között ennél több nem lesz, a sármos Kihívó ugyanis Dóri helyett már Szente Grétának udvarol.

„Dórival nem lett belőle semmi, az a szál ott megszűnt. Viktor most új vizekre evezett” – kommentálta a történteket Vivien.

Hasonlóan bensőséges a viszony Szarka Ákos és Szabó Franci között is. A Bajnokok látványosan közel kerültek egymáshoz mostanság, így nem csoda, ha a nézők találgatni kezdtek, mi is van pontosan közöttük.

„Francira ugyanúgy csapattársként tekintek, de ott van az a plusz, hogy hasonló korosztály vagyunk, emiatt sok mindent hasonlóan látunk, vagy éppen hasonló dolgokat éltünk meg” – ismerte el Ákos, hozzátéve: Franciska balesete megrémítette a csapatot, hiszen számukra hatalmas érvágás lenne a játékos elvesztése.

Forrás: Blikk